Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20.01.2011. u 12:00

Boljeg savjetnika teško je naći, sredi ti rezidenciju i sve prikaže kao – uštedu.

Borislav Škegro, savjetnik premijerke Jadranke Kosor, dao je veliki intervju Globusu u kojem se zauzeo za gradnju rezidencije predsjedniku Republike i predsjednici Vlade što je, misli on, jeftinije od “svakodnevnog vozikanja”. Kako znamo da predsjednik ima rezidenciju, a rezidencijalno je zbrinut i bivši predsjednik, proizlazi da bi samo trebalo preurediti dio Banskih dvora u stambenu rezidenciju za premijerku. Boljeg savjetnika teško je naći, sredi ti rezidenciju i sve prikaže kao – uštedu.

Boli glava

Splitska definicija prihvatljive obitelji

Marijan Primorac, čovjek koji je Sanaderu kupio BMW, i čiji je sin ubio dvije srednjoškolke, glava je “društveno prihvatljive obitelji”. Tako su mislili na sudu u Splitu. Znali su u kakvom društvu živimo.

Halo, Ivanka

Novo zanimanje – stalna rezervna zastupnica

Ivanka Roksandić, saborska zastupnica HDZ-a, najpoznatija je po izjavi da su građani “pozdravili uvođenje kriznog poreza”, odnosno harača. Povratkom Šukera u saborske klupe I. Roksandić koja ga je zamjenjivala trebala je napustiti Sabor, ali zahvaljujući prijateljstvu s predsjednicom stranke sada će pak sjediti u Saboru umjesto Stjepana Kundića koji je “ničim izazvan” dao ostavku. Građani pozdravljaju uvođenje stalne rezervne zastupnice.

Ne sluša šeficu

Peronja primao šest puta više od dopuštenog

Kruno Peronja, predsjednik splitsko-dalmatinskog HDZ-a, na čelo Nadzornog odbora Jadroplova, državne brodarske tvrtke, došao je po političkoj liniji, ali nije pretjerano mario za onu liniju koja je svim državnim dužnosnicima ograničila plaće. Pošto se otkrilo da je njegov direktor Stjepan Papić sam sebi odredio tri puta veću plaću od odobrene, odnosno 51 tisuću neto, sada je Slobodna otkrila i da je sam Peronja uzimao novce koji mu ne pripadaju. Protivno odluci Vlade da kao član NO smije primati dvije tisuće kuna, Kruno Peronja odredio je sebi šest i pol puta veću naknadu od 13 tisuća. Neka mu se nađe, kriza je.

Komentara 11

VI
vidimškoj
16:19 20.01.2011.

Škegrići :::::: Pogledaj mu podbradak i vidi imovinsku kartici devedesetih i danas pa će ti bit sve jasno.Svakako je jedan od Velikih Hrvata kao i Sanader. Kako nama sud radi po pozivu i prijateljskom dogovoru \"\"zna se \"\" kakve suu osude i presude.Kad je jedan vukojević moga u ustavni onda bi i ja moga u Američki Kongres. Ja bi se sudu i sucima izvinija kad bi toga kamenjara primorca vidija na našem sudu radi mita i korupcije ali na žalost nas poštenih Hrvata to nečemo doživit. A ove dole lopine iz zločinačke mi se gadi više komentirat pa to prepuštam njihovim luzerima.

AR
ardo
16:25 20.01.2011.

Največa ušteda bi bila kada bi Škegro nestao sa scene na koju ga je vratila Jaca.To je valjda jedini čovjek u Hrvatskoj po kojem je pretvorba napravljena zakonski i pošteno.Zna on vrlo dobro zašto tako govori?

JA
jankoprekobrda
15:58 20.01.2011.

SKEGRO BORIVOJE najveci lopov medju rvatima za to postoje nebrojeni dokazi ali ga bajic nesmije ni dotaknuti jer je sada poseban savijetnik one malogradjanske individue koja glumata premijera hrvatske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?