Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVRIJEME I U VARAŽDINSKOJ ŽUPANIJI

Grom udario u štagalj koji je u potpunosti izgorio

Oblaci
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
31.07.2014.
u 09:21

Zbog pada stabala na električnu mrežu na području Ljubeščice, Kneginca i Varaždin Brega došlo je i do nestanka struje.

Snažno nevrijeme koje je jučer pogodilo cijelu Hrvatsku prouzročilo je probleme i u Varaždinskoj županiji.

Ciklona Melisa u varaždinski je kraj stigla poslije 16 sati kada se naglo smračilo, a uskoro je počela padati snažna kiša. U vrlo kratko roku napadale su velike količine kiše zbog kojih su vatrogasci jučer ispumpavali vodu u Sračincu, Jalšovcu Svibovečkom, Varaždinu, Bartolovcu, Svibovcu Podravskom i Novoj Vesi.

Zbog pada stabala na električnu mrežu na području Ljubeščice, Kneginca i Varaždin Brega došlo je i do nestanka struje.

U Komarnici Ludbreškoj tijekom nevremena došlo je do udara groma i požara na drvenom štaglju u vlasništvu 39-godišnjaka. Požar je zahvatio čitavu konstrukciju te je u potpunosti izgorio, s uskladištenim sijenom i drvima za ogrjev.

Požar su ugasili pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Komarnica i Sveti Đurđ. Materijalna šteta se procjenjuje na više od deset tisuća kuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije