Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reagiranje

Topolovec: Sve što sam stekao u životu stvorio sam na pošten način

topolovec
Matija Topolovec/PIXSELL
26.01.2013.
u 17:58

Restoran Kapelščak je bio u derutnom stanju kad sam ga unajmio, a najam je 12.344 kuna mjesečno

Član uprave Narodnih novina, načelnik Radoboja i šef županijskog HNS-a Anđelko Topolovec reagirao je jučer na naše tekstove o sumnjivoj dodjeli franšice NN-a i o reakcijama naših čitatelja iz Radoboja o njegovoj imovini.

 Zemlju dao besplatno

 - Navodi se da primam 300-tinjak eura mjesečno za najam zemlje za repetitor, no to nije istina. Štoviše, istina je da sam vjerojatno jedini koji je zemlju za repetitor dao besplatno. Nadalje, tvrdi se da su DVD-i iz Radoboja, Gornje Šemnice i Jazvina plaćali mojem restoranu Kapelšćak 7000 kuna za hranu, a dobili su račune na 4500 kuna. Prošle godine iz Kapelšćaka su izdana samo tri računa, i to samo za DVD Radoboj. Jedan iznos računa bio je 1100, drugi 1250, a treći 2860 kuna. DVD Gornja Šemnica i Jazvine nisu plaćali nikakve račune restoranu Kapelšćak - objašnjava Topolovec i dodaje kako se u tekstu navodi da je Općina Radoboj u prvih šest mjeseci prošle godine isplatila poduzeću Bregi Express 43.000 kuna za tiskanje i distribuciju Radobojskog lista. - Činjenica je da Bregi Express obavljaju samo uslugu distribucije, za što su zaradili 4.781,70 kuna! S uređivanjem, pisanjem i tiskanjem Radobojskog lista, ova firma nema baš ništa. Također, imali su povoljniju ponudu (0,87 lipa po komadu) od idućeg ponuđača koji je tražilo 1,3 kn po komadu - kazao je Topolovec.

 Što se, pak, tiče restorana Kapelšćak, tvrdi da jetaj prostor bio potpuno derutan kada ga je uzeo u najam, koji plaća tvrtki Trgostil 12.344,25 kuna mjesečno.

 Radi bez plaće

 - Moja plaća u Općini iznosi nula kuna i ne uzimam nikakve naknade od Općine. Namjeravam i sljedeće četiri godine raditi za dobrobit i razvoj Radoboja i njegovih stanovnika. Moja imovinska kartica, otkako sam načelnik, bogatija je samo za klet koju sam kupio, kaže Topolovec. Osvrnuo se i na navod kako je nekada razvozio kruh, a danas je vlasnik luksuznog restorana.

 - O ‘luksuznom restoranu’ sam već pojasnio, a što se tiče razvoženja kruha – da, točno je da sam razvozio kruh, i to zbog toga što nisam htio tadašnjoj HDZ-ovoj vlasti dati novac da me zaposle u policiji, jer smatram da bi to bila veća sramota. U to doba sam već i bio inženjer prometa, ali sam razvozio kruh. Nije me toga sram - veli Topolovec i zaključuje: -Sve sam stvorio na potpuno pošten način, a u politiku sam ušao upravo zbog nepoštenih radnji ondašnje vlasti u Radoboju.     

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije