Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA U MJESTU NATKRIŽOVLJAN

Strašna smrt: U bunaru se utopio 88-godišnjak

hitna
Foto: Borna Filić/PIXSELL
26.11.2014.
u 10:16

Liječnica je pregledom mrtvog tijela konstatirala da nema znakova koji bi upućivali na kazneno djelo. Nakon očevida tijelo je predano obitelji

Strašna smrt zadesila je nesretnog 88-godišnjaka čije je tijelo jučer pronađeno u bunaru u mjestu Natkrižovljan na predjelu zvanom "Milčeva graba“ u Varaždinskoj županiji.

Kako su javili iz varaždinske policije, jučer su na mjesto događaja izašli djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije, a liječnica je pregledom mrtvog tijela konstatirala da nema znakova koji bi upućivali na kazneno djelo. Nakon očevida tijelo je predano obitelji.

Očevidom je utvrđeno da se ovaj tragični događaj desio jučer, u srijedu 25. studenog između 13 i 16,30 sati.

>> Troje mladih utopilo se u Dunavu u Beogradu, pijani vozač preživio

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije