Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za Guinnessa

Raskošan suncokret visok gotovo četiri metra plijeni ljepotom

sunckret
Senka Susović/VLM
25.08.2011.
u 09:13

Suncokret obitelji Klemens u Oroslavju, posađen zbog sjemenki za ptice, sada je ukras dvorišta

Iako mu nedostaje pokoji metar za Guinnessovu knjigu rekorda, suncokret u dvorištu obitelji Klemens u Oroslavju u Selskoj ulici plijeni pažnju visinom, ali i raskošnom ljepotom. Unatoč tome što mu se nije posvećivala posebna pažnja, suncokret je dosegnuo visinu od gotovo čeiri metra (3,7 m).

- Čitali smo nedavno kako je čovjek u Slavoniji uzgojio suncokret visok više od tri metra i želja mu je imati rekordera koji će ući u Guinnessovu knjigu rekorda. Ovaj naš suncokret, posađen tek radi ukrasa, odnosno za ptičice kojima ostavljamo sjemenke, prešao je 3,5 metra bez ikakvog posebnog tretmana. Iskreno rečeno, nismo se uopće obazirali na njega, no on nam je svojom ljepotom i visinom skrenuo pažnju na sebe. Tko zna što bi bilo da smo ga posebno pazili - ispričali su nam supružnici Verona i Nikola Klemens. Sjemenje ljepotana bit će sačuvano - možda iz njega izraste i rekorder.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije