Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
viktorija medvarić

Pobjednici Darfesta poznati glazbenici napravili novu stvar

viktorija
Privatna arhiva
09.10.2013.
u 14:00

Novu Viktorijinu pjesmu 'Da se otkačim’ samo u prvih 24 sata na YouTubeu je vidjelo i preslušalo više od 5000 korisnika

Pjesma u izvedbi Viktorije Medvarić (19) “Da se otkačim” u samo 24 sata od objave na YouTubeu preslušana je više od 5000 puta. Autor pjesme je poznati skladatelj Marko Tomasović, tekst je napisao Robert Pilepić, a aranžman potpisuje Boris Đurđević iz grupe Colonia. Spot je nastao u radionici Nexus productiona.

Pjeva od malih nogu

Viktorija živi u mjestu Goričko kraj Koprivnice, a pjevanjem se počela baviti u šestom razredu.

- Nadahnuo me film o počecima glazbene karijere Mariah Carey. Od tada pjevam na različitim lokalnim priredbama i natjecanjima te snimam obrade poznatih stranih izvođača. Sa 16 godina prijavila sam se na glazbeni show ‘Hrvatska traži zvijezdu’ i uspjela ući među 50 najboljih - otkrila je mlada pjevačica koja je prvu ozbiljnu suradnju imala upravo s Tomasovićem, koji je njezin talent prepoznao slušajući obrade na YouTubeu.

- U početku nisam vjerovala da mi se to događa. Jedan od najcjenjenijih glazbenika na našoj sceni javi se baš meni i predloži da napravimo pjesmu. Moja prva pjesma izašla je u ožujku ove godine pod nazivom ‘Nek ti s drugom bude sretnije’, a s njom sam osvojila i glavnu nagradu na daruvarskom festivalu - ponosna je Viktorija, studentica kemije na PMF-u.

Upornošću do cilja

- Završiti fakultet i istovremeno pjevati bit će jako teško, ali bit ću uporna i nadati se da će mi se ostvariti svi snovi - istaknula je Viktorija, koja je aktivno sudjelovala u kreiranju spota za pjesmu “Da se otkačim”.

- Jedan dio je snimljen s mojim prijateljima u noćnom klubu i prikazuje večernji izlazak, a drugi dio zamišljen je kao idila, odnosno kako bi sve izgledalo kad bi se zaboravili svi problemi i ‘otjerale brige sve’, kako kažu i stihovi pjesme - rekla je mlada pjevačica, koja je za potrebe snimanja spota u samo nekoliko dana morala naučiti jahati konja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije