Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE ZBOG ČAČIĆA

Zbog kritiziranja N. Martinčević izbačena i iz stranke, a sada ostaje i bez posla

natalija martinčević
Foto: Marko Jurinec/PIXSEL
20.03.2014.
u 11:00

Natalija Martinčević dolazit će na posao i primati plaću, ali neće moći raditi

- Ja još nisam dobila ništa na pismeno o tome da u Gradu Varaždinu ostajem bez svojih dosadašnjih funkcija i jedino što o tome znam, znam iz medija i jako mi je žao da gradonačelnik sa svojom zamjenicom i najbližom suradnicom komunicira na taj način - komentirala je varaždinska dogradonačelnica Natalija Martinčević sve izgledniji scenarij da uskoro ostane bez svih funkcija koje je obnašala u Gradu.

Kako je varaždinski gradonačelnik Goran Habuš rekao za Večernji list “Natalija Martinčević je svojim političkim istupima u posljednja dva mjeseca, osnivanjem nove konkurentske stranke i sličnim potezima dala do znanja da nije dio tima s kojim je izabrana na čelo grada”.

- U ovom trenutku jedino je gradonačelnik odgovoran pred građanima i upravo zato mu zakon i daje ovlast da odlučuje i o ovlastima svojih zamjenika. Gospođa Martinčević tako će ostati bez ovlasti koje sam joj dao, a koje ću preuzeti je - kazao je Habuš, koji je tako ovaj tjedan preuzeo dosad njezinu funkciju predsjednika Turističke zajednice grada Varaždina.

Habuš ističe da je najveći problem u zakonu prema kojem su zamjenici birani neposredno pa ne mogu biti smijenjeni, iako su promijenili politiku.

Podsjetimo, Natalija Martinčević na “crnu listu” je dospjela zato jer se otvoreno protivila odluci stranke o izbacivanju Radimira Čačića iz HNS-a.

- Ne znam kakve veze ima moje kritiziranje nedemokratske odluke stranke s gradskim projektima - ogorčena je N. Martinčević epilogom cijele priče.

- Mene su građani izabrali i moja je obveza prema njima da radim i ne znam kako gradonačelnik Habuš namjerava objasniti ljudima zbog čega me onemogućava da radim svoj posao. Ta, to je nivou Keruma - komentirala je. 


Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije