Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rijeka

Zbog lažnih diploma deset vozača Autotroleja pred otkazom

Autotrolej
Foto: Goran Kovacic/pixsell
15.12.2014.
u 11:21

Rezultat je to interne kontrole kojom je otkriveno da su vozači zaposleni na temelju falsificiranih diploma. Dio lažnih svjedodžbi nabavljen je na crnom tržištu Hrvatske, a dio u BiH, odnosno Republici Srpskoj.

Zbog lažnih diploma deset vozača riječkog javnog gradskog prijevoznika "Autotrolej" je suspendirano, a nakon predviđene procedure, ostat će bez radnog mjesta, prenosi Novi list.

Rezultat je to interne kontrole kojom je otkriveno da su vozači zaposleni na temelju falsificiranih diploma. Dio lažnih svjedodžbi nabavljen je na crnom tržištu Hrvatske, a dio u BiH, odnosno Republici Srpskoj.

Neki od suspendiranih vozača nabavili su lažne svjedodžbe u Srbiji, u jednoj od srednjih škola za vozače motornih vozila. Naime, Uprava Autotroleja je donijela odluku o kontroli svjedodžbi i fakultetskih diploma, a kako je potvrdio direktor KD Autotrolej Željko Smojver, vozačima s lažnim svjedodžbama definitivno će biti otkazan ugovor o radu.

>> Predstavljeni gradski autobusi koji kao pogonsko gorivo koriste ukapljeni naftni plin

Komentara 2

EW
ewtzeko
14:57 15.12.2014.

opet nemam srece

MS
marinko.sabljak
08:39 17.12.2014.

Nadam se da će se ovo desiti i u ostalim javnim poduzećima , kod mene se zna ko su ti ljudi ali ništa im se ne događa jer neko stoji iza njih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije