Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
21.01.2012. u 12:00

Vilim Ribić, predsjednik Matice hrvatskih sindikata, odustao je od glasno najavljenog skupljanja potpisa za referendum o referendumu

Vilim Ribić, predsjednik Matice hrvatskih sindikata, odustao je od glasno najavljenog skupljanja potpisa za referendum o referendumu. Razlog odustajanju je mizeran broj građana koji su se javili za volontiranje, javilo se tek desetak osoba, priznao je Ribić, te dodao da je “stanje duha hrvatskih građana obeshrabrujuće”. Možda ih je obeshrabrilo i otkriće Večernjaka da samo HŽ Infrastruktura, godišnje za plaće sindikalaca izdvoji čak 15 milijuna kuna, koji primaju plaće od oko 13.500 kuna neto!

Pitanje za milijun kuna

Ruža bi pričekala iako već debelo kasnimo

Ruža Tomašić, saborska zastupnica HSP dr. Ante Starčević jedina nije glasala za deklaraciju o članstvu RH u EU kao strateškom interesu RH i pita se “zašto ne pričekamo”. Možda stoga jer već debelo kasnimo.

Dozvolite da mahnemo

Glavaš iz zatvora režira lutkarsku predstavu u Saboru

Dinko Burić, saborski zastupnik HDSSB-a, iskoristio je priliku kada je ušao u kadar tv kamere i mahnuo. Kasnije će se ispostaviti da je mahnuo Branimiru Glavašu koji je cijeli prijenos saborske sjednice mirno pratio iz svoje zatvorske sobe u Mostaru. Potvrdio je to sam Glavaš u razgovoru za Novi list želeći ilustrirati kako njegova stranka i dalje radi na daljinski upravljač, odnosno da budemo precizniji putem mobitela. Zvuči nevjerojatno, ali čini se da je baš Glavaš nezadovoljan saborskim napadom Zorana Vinkovića na Vojislava Stanimirovića koji je vidio u tv prijenosu, nazvao Burića na mobitel. Glavaš je svoju nestašnu djecu ukorio i zaustavio daljnje verbalne napade, a u znak zahvalnosti što brine za njihovo mišljenje i ponašanje Burić mu je i mahnuo iz saborske klupe.

Komentara 9

VI
vidimškoj
17:38 21.01.2012.

Sindikalci kao i sindikat su bili dio radničke klase u socijalizmu a sada su samo krave muzare koji radnici plaćaju.To su marionete vladajućih.Do kada će te neradnike i poltrone radnici financirat?????? Da,ružica nije glasala jer svoj život nije osigurala gradećii Kanadu a nego danas uživajući našu nepošteno dobivenu mirovinu.Da sam ja na njenom mistu ne bi ni iša na glasanje.Di će mi bit bolje sa takvom mirovinom nego tu kod kuće.........Ali nije jedina na žalost koja nije niti rođena u HR a živi puno bolje od nas pravih Hrvata. O Glavašu nemam šta komentirat jer je za mene to uzaludno gubljenje vrimena.

OS
osica
19:39 21.01.2012.

ma vidi ti ove \" naše ljepotane - profesionalne sindikaliste.\" Oni bi pregovarli - ali ne o svojim plaćama. Plaća m r a k cca 13.000,00. A stara poslovica kaže \"sit gladnom ne vjeruje\"

FA
Fantom47
16:16 21.01.2012.

Neka svaki birač dobije od države biper za glasanje, pa će iz kuće dati glas ZA ili Protiv. Toplo se nadam da će biti češće referenduma, a ne svakih 20 godina, jer to je znak u kakvoj demokraciji živimo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?