Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
01.04.2011. u 12:00

Bianca Matković se pohvalila kako ulazi u četvrti mjesec trudnoće, ali ne namjerava napustiti saborske klupe

Bianca Matković, bivša ministrica bez portfelja i Sanaderov “bič Božji”, pohvalila se u Jutarnjem kako ulazi u četvrti mjesec trudnoće, ali ne namjerava napustiti saborske klupe. Zašto i bi kada je čak i njezin sin, osmogodišnji Franco, zaključio da mama otkako je iz Vlade prešla u Sabor – “više ne radi”. – Franco je u čudu jer me gleda svaki dan u trenirci i trapericama – iskreno priznaje Bianca Matković čije je dijete bolje od mnogih promatrača procijenilo opseg posla naših saborskih zastupnika.

Ministar usporedio EU s Big Brother kućom

Gordan Jandroković, ministar vanjskih poslova, izjavio je da ćemo ili ući u EU ili nam je alternativa Big Brother kuća. Kad bi tu dilemu stavio na referendum, tko zna što bi bio rezultat.

 Pokrenuo svoju internetsku stranicu da pronađe posao

Branimir Bračun, jedan od tristo i trideset tisuća nezaposlenih, odlučio je na originalan način potražiti posao. Ovaj diplomirani inženjer zootehnike pokrenuo je internetsku stranicu www.branimirbracun.com na kojoj isključivo reklamira svoj lik i djelo, a posao u struci traži i na Twitteru i Facebooku. Ako Bračun uskoro ne pronađe posao u struci, s tolikim smislom za promociju lako bi ga mogao naći u nekoj marketinškoj agenciji.

Sastanak u vodovodu važniji od japanskog veleposlanika

Željko Sabo, vukovarski gradonačelnik, pokušao je opravdati sramotno kašnjenje na sastanak s Yoshiom Tamurom, japanskim veleposlanikom u Hrvatskoj. Tamura je u Vukovar doputovao da gradonačelniku uruči donaciju japanske vlade od 35.300 eura za braniteljsku zadrugu u Tovarniku, ali u dogovoreno vrijeme nije se pojavio – domaćin. Sabo se pravda da je točno u vrijeme posjeta japanskog veleposlanika morao biti i na sastanku u gradskom vodovodu. Ne vidi gradonačelnik tu „“išta sporno“ jer dok je japanski veleposlanik strpljivo čekao, njegovi su mu zamjenici “rekli zbog čega kasni“. Nisu trebali. Kasnio je jer je nekulturan.

Komentara 12

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
17:10 01.04.2011.

baš je zanimljivo kako večernjakovi novinari svaki put kad je riječ o sranju nekog SDP-ovca zaborave pripomenuti da je riječ o SDP-ovcu, a da je kojim slučajem riječ o HDZ-ovcu onda bi velikim slovima u naslovu pisalo HDZ ovo-ono...gospodine novinaru, obajsnite mi iz kojeg razloga ste propustili uz Željka Sabu napisati da je SDP-ovac???

HA
handi
17:10 01.04.2011.

li kod nas zaista ima svašta. Zar ta budala nije mogla prolongirati sastanak na bilo koji drugi dan. Bože svijetke budale. Zaista nemogu manje reči za tog čovjeka.

NE
neverane
16:13 01.04.2011.

Oprosti mi Bože,ali ova slika me asocira na film Rosemary s baby.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?