Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vojvođanski Sinatra

Zvonko Bogdan poveo Zagrepčane u još jednu šetnju panonskom ravnicom

Zvonko Bogdan
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/8
03.12.2014.
u 23:02

Do ovog, drugog koncerta u manje od mjesec dana u Zagrebu, došlo je zato što su karte za onaj u studenom bile razgrabljene

Zvonko Bogdan, ili kako mu mnogi tepaju vojvođanski Sinatra, večeras je sa Velikim tamburaškim orkestrom Radiotelevizije Vojvodina održao koncert u dvorani Vatroslav Lisinski.

Do ovog, drugog koncerta u manje od mjesec dana u Zagrebu, došlo je zato što su karte za onaj u studenom bile razgrabljene te je legenda tamburaške glazbe odlučila Zagrepčane počastiti sa još jednom šetnjom panonskom ravnicom.

Sve generacije znaju legendarne Bogdanove pjesme Govori se da me varaš, Kraj jezera, Osam tamburaša, Fijaker stari, Prošle su mnoge ljubavi, Život teče u laganom ritmu, Tko te ima taj te nema.

>>Glazbena šetnja panonskom ravnicom vojvođanskog Sinatre

Foto: Jurica Galoić/Pixsell

Komentara 1

Avatar Halidumjestohalida
Halidumjestohalida
04:33 04.12.2014.

Ova legenda da pravi koncerte svaki mjesec karte bi bile rasprodane.Naklon do poda starom bećaru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije