Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
grizz chapman

Zvijezdi serije "30 Rock" potpuni stranac donirao bubreg

grizz
Pixsell
26.09.2010.
u 10:00

– Nije bio obožavatelj serije, nije ju čak nikad ni gledao. Bio je potpuni stranac koji je želio donirati bubreg i nije znao da će pripasti meni – ističe glumac Grizz Chapman.

Tri mjeseca nakon što je dobio novi bubreg, Grizz Chapman, zvijezda američke humoristične serije “30 Rock”, ponovno snima, zahvalan što je u životu dobio drugu priliku. Naime, 36-godišnjem glumcu i bivšem tjelesnom čuvaru slavnih prije dvije godine zatajio je bubreg, nakon što je 13 godina patio od visokog tlaka. Od tada je triput tjedno odlazio na dijalizu, a da bi bio podoban za transplantaciju, ovaj dvometraš koji je težio 229 kilograma morao je smršavjeti čak 72 kilograma! Stroga dijeta i mnogo kretanja doveli su ga do cilja te je u lipnju bio spreman za operaciju koja je prošla uspješno.

– Kad doživite nešto takvo, naučite cijeniti male stvari – ptice, drveće, cvijeće. Sad obraćam pažnju na sve – kakvog je okusa kruh, kakvog je okusa voda. Sad se sve čini nekako drukčije – kaže Chapman koji je dobio bubreg 20-godišnjaka iz Arizone s kojim je ostao u kontaktu te se gotovo svakodnevno čuju telefonom, razmjenjuju SMS-ove i mailove.

– Poslao mi je fotografije s predivnog putovanja na kojem je nedavno bio i rekao sam mu da sam malo ljubomoran. Dogovorili smo se da sljedeći put idem s njim – priča glumac, fasciniran altruizmom mladića koji mu je spasio život.

– Nije bio obožavatelj serije, nije ju čak nikad ni gledao. Bio je potpuni stranac koji je želio donirati bubreg i nije znao da će pripasti meni – ističe Grizz koji sad uživa u svakom trenutku provedenom sa 11-godišnjim sinom, zahvalan što će ga moći gledati kako raste. S velikim entuzijazmom vratio se i na set pete sezone uspješne NBC-ove serije u kojoj glumi Grizza Griswolda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije