Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUDI PROVOD NA JARUN

Zvijezde uživale do jutra uz pregršt zabave i litre alkohola

'Hrvoje Klobucar kao Lord So'
''
16.07.2011.
u 18:40

Uz glumca Hrvoja Klobučara u ulozi veselog i žednog lorda, na Jarunu se zabavljala i novinarka Nove TV Martina Podgorski te Iva Šulentić s Markom Toljom.

Za što veselije i opuštenije otvaranje vikenda nezaobilazna je destinacija zagrebački Jarun. Tamo je naime, jučer održan prvi veliki Somersby party.

Probrano društvo među kojima su bili Iva Šulentić, Zlata Mück, Tamara Loos, Marija Borić, Luka Bulić te Mirna i Mario Valentić, zabavljali su gosti iznenađenja Natali Dizdar i Marko Tolja.
- Odlično sam se proveo. Osim što sam nastupio, do jutra smo se zabavljali uz velike količine cidera - rekao je Tolja koji je nastupio točno u ponoć uz pratnju brass benda Lorda Somersbyja kojeg je utjelovio glumac Hrvoje Klobučar. - Glumim ludog, neobičnog ali pristupačnog lorda koji će se ovoga ljeta pojavljivati diljem Jadrana, a uz takvo piće mora biti zabavno - zaključio je Klobučar.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije