Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pjevale na rođendanu

Zvijezde "Stelle" Sementa Rajhard i Vanda Winter izazvale stampedo obožavatelja u Rijeci

Stella
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/3
24.11.2013.
u 17:30

Iako u seriji glume ljute suparnice talent showa, Lanu i Jasminu, za ovo su slavlje Vanda i Sementa rado ujedinile glasove i okupljeno mnoštvo oduševile prepjevima pjesama iz “Stelle“.

U sklopu sedmog rođendana Tower Centra Rijeka u subotu navečer održan je zajednički glazbeni nastup Vande Winter i Semente Rajhard, glavnih glumica glazbeno-dramske serije “Stella” što se prikazuje na Novoj TV.

Iako u seriji glume ljute suparnice talent showa, Lanu i Jasminu, za ovo su slavlje Vanda i Sementa rado ujedinile glasove i okupljeno mnoštvo oduševile prepjevima pjesama iz “Stelle“. Mlade zvijezde u Rijeci su izazvale stampedo euforičnih obožavatelja kakav se rijetko viđa.

Komentara 1

IB
Ivan Brnčić
09:22 30.11.2013.

svi članci bi trebali bit potpisani imenom i prezimenom autora..zadnja rečenica mi je smiješna :) nekak si mislim da je to sam napuhano da izgleda kao senzacionalizam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije