Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ AKCIJE

Zvijezde poručile 'Glazbom reci stop maltretiranju!'

koncert tony massimo gobac
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/7
08.11.2013.
u 16:21

Tony: Današnji je koncert divna prigoda da mladi prepoznaju glazbu kao pravi izbor

Četvrta po redu akcija radija Antena Zagreb i partnera "Glazbom reci stop maltretiranju!" završena je danas u Zagrebu u Vintage Industrial Baru koncertom tri školska benda koja su izborila finale. Bend OŠ Ivan Benković iz Dugog Sela osvojio je većinu glasova stručnog žirija te je nagrađen glazbenim instrumentima.

Koncert su pratile i glazbene megahit zvijezde Tony Cetinski, Massimo Savić i Davor Gobac, hokejaš Medveščaka Marko Šakić, vaterpolisti Mladosti Ante Vukičević, Luka Bukić i Marko Martinić, rukometaši RK Zagreb CO, te zaposlenici Antene Tamara Loos, Lorena Nosić i Krunoslav Belko. U žiriju su bili Ivana Husar Mlinac, Martina Tomčić Moskaljov, Saša Lozar, predstavnica PBZ-a Sanja Muršić Novak te gradski pročelnik za kulturu, sport i obrazovanje Ivica Lovrić.

"Današnji je koncert divna prigoda da mladi prepoznaju glazbu kao pravi izbor. Nasilje se ne smije tolerirati i svi zajedno moramo raditi na rješavanju ovog problema. Čestitam pobjednicima ali i svim finalistima, te svim prijavljenim bendovima", poručio je Tony.

>> Čemu su to oni odlučili reći ne?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije