Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preminula Zvijezda Voicea

Dok je davala autograme nakon koncerta, mladu pjevačicu upucao muškarac

 Christina Grimmie
Foto: HPA/IPA/PIXSELL
11.06.2016.
u 09:09

Pjevačica je upravo bila održala koncert s bendom Before you exit kad se napad dogodio.

Christina Grimmie, mlada pjevačica i zvijezda američkog Voicea, preminula je od ozljeda nastalih u pucnjavi na koncertu u Orlandu na Floridi. Grimmie je bila meta napadača koji je na nju zapucao u trenutku dok je dijelila autograme. Njezin brat dohvatio je napadača koji je potom pucao i u sebe. Preminuo je od zadobivenih ozljeda.

Pjevačica je upravo bila održala koncert s bendom Before you exit kad se napad dogodio.

– Umjesto zabave dogodila se tragedija – rekla je Wanda Ford, glasnogovornica policije, piše CNN.

Satima prije atentata na društvenim je mrežama pozvala fanove na svoj koncert

 

 

Grimmie je završila na trećem mjestu u 6. sezoni Voicea, a otkrivena je na Youtubeu gdje ima 3 milijuna sljedbenika. Prije nastupa pjevačica je na društvenim mrežama pozvala obožavatelje da dođu na koncert. Policija nije navela identitet počinitelja niti njegove motive.

>> Ovo je muškarac za kojeg se sumnja da je bejzbol palicom ubio pjevačicu Jelenu Marjanović

Komentara 11

NA
nano0705
13:56 11.06.2016.

Koja izjava: umjesto zabave dogodila se tragedija. Kao da ja sad kažem da poslije subote dolazi nedjelja. Pa normalno da se dogodila tragedija kad je upucana. Koji debilizam

IM
Immanuell
09:37 11.06.2016.

Opet Ameri i njihovi manijaci......

ŠO
Šokac1
18:38 11.06.2016.

Od kuda glagol "upucati" ? Ako se radi o oružju, puca se iz njega, i ako se puca na nekoga (osobu) onda ga se USTRIJELI ili POGODI. Inače,"upucati" se rabi u slengu npr. "upucati lovu u nešto" ili "upucavati see nekome". Lektori VL-a, uozbiljite se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije