Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bilo je čarobno

Zvijezda 'Teorije velikog praska': Priznajem, naše zaruke su lude

kaley cuoco
Reuters/PIXSELL
02.10.2013.
u 22:35

Nakon samo tri mjeseca veze, mlada glumica zaručila se za tenisača, no kaže kako to funkcionira

Kaley Cuoco, zvijezda "Teorije velikog praska" priznala je da se njene nedavne zaruke za tenisača Ryana Sweetinga "čine malo ludim", no to funkcionira.

Nakon samo tri mjeseca veze, mlada glumica zaručila se za Sweetinga, no kaže kako je odmah znala da su stvoreni jedno za drugo.

- Od prvog sam dana znala i to je bilo čarobno. Svi obiteljski prijatelji su nam isti. Odrastali smo s istim ljudima, samo se nismo nikada prije upoznali. Na neki način osjećam se kao da ga poznajem čitav život. Znam da malo zvuči ludo, no za nas funkcionira - kaže mlada glumica.

Cuoco nije stidljiva pokazujući zaručnički prsten. Riječ je 2,5 - karatnom dijamantu vrijednom 65.000 dolara.

>>Lijepa Kaley: Zaručila se zvijezda 'Teorije velikog praska'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije