Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prinova

Zvijezda serije "Televizijska posla" čeka prvo dijete u 42. godini

jane krakowski
Pixsell
16.01.2011.
u 12:46

Komičarka Jane Krakowski čeka prvo dijete, potvrdio je glasnogovornik 42-godišnje glumice šuškanja nakon što je uslikana s trudničkim trbuščićem na karipskoj plaži.

Američka komičarka Jane Krakowski, najpoznatija po ulogama u serijama "Ally McBeal" i "Televizijska posla" čeka prvo dijete, potvrdio je glasnogovornik 42-godišnje glumice šuškanja nakon što je uslikana s trudničkim trbuščićem na karipskoj plaži. I Jane i njezinu zaručniku, britanskom modnom dizajneru i poduzetniku Robertu Godleyu, osnivaču modnog brenda Psycho Bunny, bit će to prvo dijete.


Par je u sretnoj vezi dvije godine, a zaprosio ju je za Božić 2009. u intimi njihova doma. Planirao joj je staviti zaručnički prsten u avionu, no zbog mećave proveli su deset sati na aerodromu iščekujući let koji se nikad nije realizirao pa su se vratili kući, gdje je Jane dočekalo iznenađenje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije