Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Presretna je

Zvijezda serije 'New girl' uskoro će postati majka

Zooey Deschanel
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
1/2
13.01.2015.
u 18:37

Zooey je ovo prva trudnoća, a njenoj starijoj sestri Emily druga. U obitelji slavnih sestara Deschanel očekuje se pravi baby boom.

Američka glumica Zooey Deschanel (34) i njen osam godina stariji partner Jacob Pechenik očekuju prvo dijete, piše People.

– Jacob i ja smo izvan sebe od sreće. Jako se veselimo upoznati naše maleno – izjavila je zvijezda američke serije ''New Girl''. 

Glumica i producent upoznali su se na snimanju njihova posljednjeg filma ''Rock the Kasbah'', a u vezi su od sredine 2014. godine. 

Njihovu prinovu s nestrpljenjem očekuje i sestra lijepe glumice Emily Deschanel koja sa svojim suprugom Davidom Hornsbyjem čeka drugo dijete.

>>Zvijezda serijala ''Kosti'' Emily Deschanel rodila sina

>>Russell Brand zaljubljen u Zooey Deschanel, “klona” bivše supruge

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije