Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROMANTIKA UZ OCEAN

Zvijezda serije "CSI Miami" Eva LaRue udala se treći put

EVA
Pixsell
28.06.2010.
u 09:33

Ova 43-godišnja glumica, koja iz drugog braka ima osmogodišnju kćer, i poduzetnik već su bili zaručeni i trebali su se vjenčati u lipnju prošle godine, ali su raskinuli zaruke. Vezu su obnovili u studenom.

Američka glumica i model Eva LaRue, najpoznatija po ulozi u popularnoj seriji "CSI: Miami", udala se ovoga vikenda za poduzetnika Joea Cappuccija. Evi je to treći brak.

Romantična svadbena ceremonija održala se u meksičkom gradu Zihuatanejo, a par je bračne zavjete izrekao uz ocean.

43-godišnja glumica, koja iz drugog braka ima osmogodišnju kćer, i poduzetnik već su bili zaručeni i trebali su se vjenčati u lipnju prošle godine, ali su raskinuli zaruke. Vezu su obnovili u studenom.

- Nismo mogli sanjati savršeniji dan. Vjenčati se na ovom predivnom mjestu na oceanu okruženi našim obiteljima i prijateljima jako je posebno – kaže glumica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije