Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cristiano Ronaldo

Zvijezda Reala u zagrljaju najseksi žene na svijetu

ronaldo
Foto: Promo foto
1/5
19.01.2016.
u 08:50

Nogometaš ima novu djevojku, a za naslovnicu GQ magazina s A. Ambrosio pozirao je samo u donjem rublju

Cristiano Ronaldo posljednjih dana, čini se, zatvorio je usta svima koji su širili glasine kako je homoseksualac.

Podsjetimo, prije mjesec dana francuska voditeljica Estelle Denis u svojoj emisiji izrazila je sumnju kako je Ronaldo homoseksualac jer često putuje u Maroko kod svog prijatelja, K-1 prvaka Badra Harija, s kojim se fotografirao u opuštenim pozama. Međutim, ovog vikenda je najprije objavljeno kako zvijezda Real Madrida ima novu djevojku, kolumbijski model Nataly Rincon, a zatim je Ronaldo i izašao na naslovnici magazina GQ, zagrljen s jednom od najpoznatijih svjetskih manekenki Alessandrom Ambrosio.

Na fotografijama koje je snimio Ben Watts oboje su samo u gaćicama, a da su se dobro zabavljali na snimanju, Ronaldo je na Twitteru objavio još u listopadu, kada je najavio “tajni projekt” u kojem sudjeluju model Victoria’s Secreta i on. – Alessandra je fantastična osoba i divan profesionalac. Napravili smo odličan posao, no ne mogu vam još kazati o čemu se radi, jer je to tajna – napisao je Ronaldo, a Alessandra Ambrosio je dodala: – Divno sam se provela s tobom. Prekrasan si dečko i drago mi je što smo surađivali. Tajna je ovog vikenda izašla na vidjelo. 

>>Fotografi uhvatili Ronalda kako se u Miamiju zabavlja s ovom ljepoticom!

>>Ronaldo u Maroko nije putovao zbog veze s boksačem, već zbog ove ljepotice!

Komentara 7

LU
Lujo123
10:16 19.01.2016.

Pa ova dama bi ga vjerojatno rado povalila, ali bi se on vjerojatno rađe dal povaliti njenom dečku! A kaj moreš?!

Avatar Mima1
Mima1
11:04 19.01.2016.

I na zidu piše p...a pa dečki vjerojatno ne guraju.... Jednako tako to što je objavljeno da ima djevojku i slikao se s A.A. ne znači da nije ljubitelj istog spola.....

LI
liliZG
11:54 19.01.2016.

pa i george michael se grli sa modelima pa je....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije