Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogledajte video

Zvijezda na internetu: Stražnjicom izvodi Beethovenovu simfoniju!

guza
Screenshot/Youtube
19.10.2013.
u 13:21

Umjetnica burleske iz Chicaga Michelle L'amour postala je zvijezda Youtubeu videom na kojem izvodi Beethovenovu Petu simfoniju svojom stražnjicom.

Umjetnica burleske iz Chicaga Michelle L'amour postala je zvijezda Youtubeu videom na kojem izvodi Beethovenovu Petu simfoniju svojom stražnjicom. Njezina izvedba okupljene je natjerala na smijeh, a usto uspjela ostati izvan granica vulgarnog.

Michelle L'amour nije nepoznata publici - nastupila je i u emisiji 'America's Got Talent' 2006. godine, a video s njezinog nastupa pogledana je 650 tisuća puta.

>>Punašne plesačice burleske oduševile Zagrepčane

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije