Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prekrasna lorena

Zvijezda meksičkih sapunica tragično preminula uslijed duge borbe s rakom

lorena rojas
Foto: Instagram
1/4
17.02.2015.
u 18:45

Nakon dugogodišnje bitke s rakom, meksička glumica Lorena Rojas preminula je danas u Miamiju

Nakon dugogodišnje bitke s rakom, meksička glumica Lorena Rojas preminula je danas u Miamiju. Imala je svega 44 godine. Vijest je objavila njena agencija LatinWE.

– Lorena, koja se hrabro borila s bolesti od 2008. godine, posljednji put je izdahnula u svom domu, uz nju su bili obitelj, prijatelji i dečko. Lijepa glumica rođena je u Meksiku, a nedavno je proslavila rođendan. Ujedno je tada i posljednji put objavila status na Twitteru, napisavši da je zahvalna na predivnom danu. Bila je zvijezda brojnih sapunica, ali i filmova te mjuzikla.

Tijekom 2008. godine dijagnosticiran joj je rak dojke, a otad se angažirala i sakupljala sredstva protiv opake bolesti. Posljednjih mjeseci bolest se proširila i na jetra te je to bio uzrok smrti. Iza nje ostala je kći Luciana, koju će sada odgajati Lorenina sestra Mayra. Sama glumica odlučila je da će kćer ostaviti sestri na brigu nakon smrti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije