Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pred rođendan

Zvijezda 'Malcolma u sredini' pretrpio je blaži moždani udar

Frankie Muniz
04.12.2012.
u 22:36

Bio sam u bolnici jer sam pretrpio blaži moždani udar. To nije uopće smiješno, moram se početi brinuti o svom tijelu. Starim, napisao je Frankie Muniz na Twitteru

Glumac koji u srijedu slavi svoj 26. rođendan, u petak je prevezen u bolnicu u Arizoni nakon što su njegovi prijatelji primjetili da se ponaša čudno, piše portal TMZ. Frankie Muniz imao je problema s govorom i razumijevanjem riječi pa su se njegovi prijatelji jako uplašili. Zvijezda serije \'Malcolm u sredini\' u utorak je na svom Twitter profilu objasnio o čemu je bila riječ. 

- Bio sam u bolnici jer sam pretrpio blaži moždani udar. To nije uopće smiješno, moram se početi brinuti o svom tijelu. Starim - napisao je glumac. Liječnici ne znaju što je točno bio uzrok. Čekaju se rezultati pretraga.  Frankie je u petak trebao krenuti na turneju sa svojim bendom, ali po liječničkoj preporuci, mora odmarati.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
08:58 05.12.2012.

Hvala Bogu da imamo RTL televiziju koja reprizira Malcoma već 35 put tako da će ga upoznati i moja djeca, a vjerojatno i unuci..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije