Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
humanost na djelu

Zvijezda filma 'Seks i grad' Kristin Davis posvojila slona

kristin davis
reuters
03.06.2010.
u 20:09

Bio je napušten i uginuo bi da ga nisam zbrinula - izjavila je 45-godišnja glumica.

Glumica Kristin Davis (45), koja je svjetsku slavu stekla ulogom slatkice Charlotte u seriji i filmu “Seks i grad”, poznata je aktivistica za zaštitu životinja. Stoga se rado odazvala pozivu upomoć da posvoji bebu slona, koja je bila pronađena u divljini Kenije.

 

– Mladunče je bilo samo i napušteno i da ga nismo smjestili u rezervat, vjerojatno bi uginulo – rekla je slavna glumica te dodala da će u cijelosti snositi troškove brige o maloj slonici. No Kristin nije udovoljila želji da posjeti rezervat i slika se s velikom bebom kojoj je spasila život. To ne iznenađuje jer se panično boji velikih životinja. Još tijekom snimanja novog nastavka “Seksa i grada” zadavala je dosta muke producentima. U jednoj se sceni trebala “baciti” na devu, no uspaničena Kristin strahovala je da će pasti na tlo i smrskati lice. Nakon povećih muka, producenti su odahnuli jer je prestravljena glumica na kraju uspjela izvesti svoj “slobodan let”.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije