Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeremy Jackson

Zvijezda Baywatcha tulumarit će u društvu Aleksandre Grdić

Jeremy Jackson
Foto: Pixsell
1/5
20.05.2010.
u 20:28

Hobie iz serije Baywatch stigao je u metropolu. Kao domaćin Ed Hardy partyja, koji će se sutra održati u Posh baru Snježane Mehun Jackson će kroz ljude i zabavu upoznati naš teren.

Jeremy Jackson, poznatiji po ulozi Hobiea iz serije Baywatch stigao je u metropolu. Kao domaćin Ed Hardy partyja, koji će se sutra održati u Posh baru Snježane Mehun Jackson će kroz ljude i zabavu upoznati naš teren.

- Iako ga svi poznajemo po ulozi u seriji Baywatch, Jeremy je kod nas na sasvim drugačijem zadatku. Naime, on je organizator i domaćin Ed Hardy partyja i zaštitno lice te tvrtke. Za posjetitelje Posh bara pripremio je performanse, glazbeni spektakl, modnu reviju...ali ne onako teatralnu na kakve smo mi navikli. Nešto sasvim opušteno, zanimljivo - rekla nam je Snježana Mehun, vlasnica Posh bara. Glazbu na samom partyju neće puštati Jeremy Jackson nego DJ Rad Ryan, a poznati glumac za to će vrijeme posjetiteljima dijeliti skupocjene Ed Hardy majice. Red glazbe, red nagrada i zadovoljstava njihov je Isprobani format zabave koji su već iskušali na velikim hollywoodskim zvijezdama poput Madone, Rihanne, Beyonce, Silvestera Stalonea i drugih.

U tome će im pomagati i domaće ljepotice koju su na audiciji sami izabrali.

- Održali su casting, naravno, na koji su djevojke morale donijeti svoj book - kazala je Mehun te nam otkrila kako je manekenka Aleksandra Grdić dospjela u odabrani tim.

- Umjesto booka donijela mu je svoju naslovnicu FHM-a. I prošla je! - našalila se S. Mehun zadužena da Zagreb gostima što bolje približi.

- Imali su samo jednu želju - jesti meso. Od nekoga su čuli da imamo izvrsnu janjetinu i tražili su da ih odvedemo da probaju- govori poduzetnica. Hoće li poznate "face" uz janjetinu dobiti i mladi luk još uvijek ne znamo, no da će uživati u hrvatskim bogatstvima...u to smo sigurni.

Komentara 3

ZO
zokson
07:55 21.05.2010.

re: mare0801 Biti u društvu Alesandre Grdić ne znači osjećati se zvijezdom. U ovom kao i u većini slučajeva radi se o besmislenom novinskom članku. Sva sreća da smo prestali kupovati novine. Još malo pa ćemo ih prestati i čitati.

DO
doktorica
09:18 22.05.2010.

tulumarit će uz cajke

MA
mare0801
05:43 21.05.2010.

mora li se svaki američki luzer osjećati kao zvijezda u našoj zemlji i jesmo li toliko jadni da nam to treba?Tko je ovaj lik?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije