Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U formi je

Zvijezda akcijskih filmova i u 60. godini ima tijelo na kakvom mu zavide mnogi

The Expendables 2 UK Premiere - London
Foto: Ian West/Press Association/PIXSELL
1/7
07.06.2020.
u 12:33

Jean-Claude Van Damme poznat je po savršenoj liniji koju je pokazao dok se presvlačio na jednom parkiralištu.

Jean-Claude Van Damme, zvijezda akcijskih filmova godinama je bio poznat po svoj savršenoj figuri za koju su bili zaslužni sati i sati provedeni u teretani. Ovog 59-godišnjeg glumca paparazzi su snimili u Malibu na jednom parkiralištu dok se presvlačio i nove fotografije pokazuju kako glumac i dalje vodi računa o svojoj fizičkoj kondiciji. Trbušnjaci mu možda nisu  više savršeni kao prije, ali brojni njegovi vršnjaci sigurno mu zavide na ovakvoj fit liniji. Glumac je na ovim fotografijama pokazao kako svoje sijede i dalje prekriva crvenom bojom, ali da  većih problema s gubitkom kose još uvijek nema. Van Damme još uvijek aktivno glumi i nedavno je izjavio kako mu je velika želja snimiti jedan akcijski film u Australiji.

Foto: profimedia

Međutim, pandemija koronavirusa spriječila ga je u njegovoj želji ali mu je dala vrijeme da se posveti obitelji i prijateljima. Njegov filmski CV je bogat i zanimljiv, a jednako tako bilo je i na privatnom planu ovog glumca koji se ženio pet puta, a dva puta je bio u braku s istom ženom. Njegova prva supruga bila je Maria Rordriguez s kojom je u braku bio četiri godine. Godinu dana nakon razvoda 1985. godine vjenčao se s Cynthijom Derderian s kojom je u braku bio godinu dana.

Treći brak sklopio je s Gladys Portugues i taj brak je potrajao pet godina, a ubrzo se i četvrti puta oženio i to za Darcy Lapier i onda se 1999. godine vratio staroj ljubavi, to jest trećoj supruzi za koju se opet oženio.

VIDEO Ovo su najtragičnije prometne nesreće u kojima su poginuli poznati

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije