Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Zuhra, Tarik i Mlikota dobili uloge u novim serijama

20.03.2009.
u 11:32

Iako je jesen još daleko, producentske kuće bacile su se na posao i počele pripremati nove projekte. Serije, reality showovi, putopisi... svašta se kuha, a samo će najbolji i s najprihvatljivijim cijenama svoje uratke uspjeti uvrstiti u program nacionalnih kuća.

Tako je Saša Runjić, producent serije “Kazalište u kući”, završio svoj “Markov trg”, humorističnu seriju s Tarikom Filipovićem i Vedranom Mlikotom. U AVA-i se, iako su neki od statista još uvijek neisplaćeni za stare projekte, kuha novi reality, a Majetić detalje novog projekta drži u strogoj tajnosti.

U novoj producentskoj kući “Euroazija” u pripremi je serija “Pravi Amerikanac”, a Ivan Maloča, producent Bitangi, navodno je dobio zeleno svjetlo za petu sezonu te omiljene serije. I Nebojša Taraba iz Drugog plana sprema iznenađenje za gledatelje. U kuloarima se šuška da priprema dva nova projekta za RTL, i to oba navodno “docu-soap” žanra, a ako HTV bude zainteresiran, tko zna, možda se sprema i druga sezona popularne krimi serije “Mamutica”.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije