Naslovnica Showbiz Zvijezde

Zrinka Cvitešić zaplakala na romantične zvuke konga

Hrvoje na pozornici nije primijetio da je njegova djevojka zaplakala pa je samo kratko, kroz smijeh, komentirao: – Valjda je naša svirka bila tako dobra da su je preplavile emocije!
05. kolovoza 2010. u 18:30 5 komentara 22 prikaza
zrinka (1)
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/5

Nakon što je završila snimanje dječjeg filma “Lea i Darija – Dječje carstvo” koji će zasigurno, što zbog tragične tematike, što zbog lijepe glumice, koju ćemo u projektu redatelja Branka Ivande prvi put gledati u ulozi majke, privući mnoštvo gledatelja, Zrinka Cvitešić uputila se na godišnji odmor koji će provesti s dečkom Hrvojem Rupčićem.

Prijateljica s Kube

Turneju po jadranskoj obali glumačko-glazbeni par započeo je na Hvaru, gdje je Hrvoje prekjučer održao prvi koncert mini ljetne turneje na kojoj grupa Cubismo nastupa sa svojom velikom prijateljicom, kubanskom pjevačkom divom Teresom Garcíjom Caturlom.

– Teresu poznajemo već deset godina pa je ona i pravo društvo za proslavu 15. godišnjice Cubisma, koju slavimo ove godine – rekao nam je Hrvoje te nas podsjetio da je Cubismo sa 77-godišnjom pjevačicom, dok su 2000. radili album na Kubi, snimio i dvije pjesme, a prošle su se godine ponovno susreli na festivalu u Rabu te odlučili obnoviti prijateljstvo i suradnju. Da je to bio dobar potez, moglo se vidjeti preksinoć u lounge baru Carpe Diem Beach u Stipanskoj uvali na Hvaru, koji je bio krcat zaljubljenicima u zavodljive i nostalgične melodije latino i jazz glazbe. Naravno, među njima je bila i Zrinka, koju su zvuci konga na kojima svira njezin dragi toliko dirnuli da su joj u jednom trenutku krenule suze!

Preplavile je emocije

Mlada diva hrvatskog glumišta kriomice ih je obrisala te je nastavila uživati u koncertu. Hrvoje na pozornici nije primijetio da je njegova djevojka zaplakala pa je samo kratko, kroz smijeh, komentirao:

– Valjda je naša svirka bila tako dobra da su je preplavile emocije!

Nakon Hvara, 40-godišnji glazbenik i grupa Cubismo jučer su nastupili u Tisnom, danas je na rasporedu koncert u Crikvenici, a turneju će završiti preksutra u Umagu. Rupčićeva devet godina mlađa izabranica pratit će ga na svim nastupima, nakon čega će se njih dvoje uputiti na nepoznatu destinaciju. Tada će se prepustiti pravom odmoru: kupanju, ljenčarenju i pripremanju mediteranskih delicija u čemu je Zrinka, kako je otkrila, vrlo vješta.

Putokaz za najljepše plaže na Pagu
Najljepše plaže na Pagu
Istražite koje su najljepše plaže i pronađite one koje će vam najbolje odgovarati

A1 izdvaja za Vas

  • gamsty:

    Još jedna sponzoruša, ko i ostale. Širi noge gdje stigne, za besplatnu klopu i krpice.

  • lietuva:

    \"...zbog lijepe glumice, koju ćemo u projektu redatelja Branka Ivande prvi put gledati u ulozi majke\". Pa već je bila filmska majka u \"Što je muškarac bez brkova\". Prije se informirati!

  • -obrisani-:

    Jebote, ako je taj izbljuvak diva hrvatskog glumišta .... ? Što su onda ostali ?