Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kolekcija od pet cjelina

Zrinka Cvitešić savršeno se uklopila u novu modnu priču Matije Vuice

Zrinka Cvitešić
Foto: Promo
1/4
29.12.2016.
u 15:19

Krhkoća i finoća, obilježje su njezine nove kolekcije, na koju su kao i uvijek, utrošeni sati studijskog rada, a ručna izrada i kreiranje reljefa od čipke specifični su za Matijine kolekcije

Da glumica Zrinka Cvitešić obožava dizajn Matije Vuice, nije nikakva tajna i zato je rado pristala biti jedno od zaštitnih lica nove Matijine kampanje. Naša proslavljena domaća glumica čija je karijera odavno prerasla granice naše domovine, Matijine haljine nosi na svim red carpet događanjima u svijetu te je redovito na istima apostrofirana kao najbolje odjevena.

Novom kolekcijom naziva Fragile, Vuica je odlučila napraviti pomak u prezentaciji svojih modela, a Zrinka se svojom ljepotom i karakterom savršeno uklapa u ovu modnu priču. 

Krhkoća i finoća, obilježje su njezine nove kolekcije, na koju su kao i uvijek, utrošeni sati studijskog rada, a ručna izrada i kreiranje reljefa od čipke specifični za Matijine kolekcije ovoga su puta dosegli visoku razinu.

Kolekciju je podijelila u pet cjelina, u prvoj koju je nazvala wedding/elegant nalaze se prepoznatljiv Matijin rukopis na romantičnim vjenčanica.

Druga cjelina zove se almost casual  i sadrži odjeću za svečane trenutke neformalnijeg pristupa. Treći dio je nazvan romantic i namijenjen je mlađoj klijenteli u svečanim prigodama. Četvrti dio kolekcije zove se sexy /divalike i u tom dijelu kolekcije je odjeća za samouvjerene žene.

Cocktail/Festive naziv je petog dijela kolekcije koji je najbolje opisati kao prigodnu elegancija poput blagdanske u koju smo upravo ušli. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije