Naslovnica Showbiz Zvijezde

Zrinka Cvitešić i Hrvoje Rupčić plešu za Karlovac

Ljubavni par skupa se angažirao u slavlju za rođendan Karlovca koji se u gradu na četiri rijeke obilježava sutra. Glazbenik i glumica bit će i na milenijskog fotografiji grada
12. srpnja 2010. u 20:29 2 komentara 2 prikaza
'13.05.2010., Zadar - Povodom 15. godisnjice izdavacke kuce Aquarius Records odrzan je koncert grupa Song Killers i Cubismo na rivi u Biogradu. Zrinka Cvitesic i Hrvoje Rupcic. Photo: Filip Brala/PIXS
Foto: 'Filip Brala/PIXSELL'

U europskim razmjerima trenutačno zacijelo najpoznatija Karlovčanka, glumica Zrinka Cvitešić veliki je lokalpatriot. Gradeći karijeru, ne zaboravlja grad u kojem je i počela glumiti pa se pridružila organizaciji današnje proslave njegova 431. rođendana.

– Time se izrazito ponosim! – rekla nam je Zrinka i nastavila:

– Odlučila sam se angažirati i učiniti što je moguće više da se obilježi taj dan. Vodit ću cijeli program, imamo natjecanja u brakedanceu, proglašenje najljepše rođendanske torte, a sve ćemo začiniti koncertom Cubisma.

U Cubismu bubnjeve svira njezin mladić Hrvoje Rupčić koji se preko svoje ljubavi pomalo zaljubio u Karlovac. Baš zato nije mu bilo teško pristati na još jednu obvezu, i to plesnu.

Naime, da bi događaj ostao i slikom zapamćen za povijest pobrinut će se Šime Strikoman koji će s krana visokog 40 m fotografirati 431 par Karlovčana koji će na glavnom trgu zaplesati Milenijski bal. Među njima na mjestu 417 plesat će i zaljubljeni Zrinka i Hrvoje, a zanimljivo je, samo dva mjesta dalje i Zrinkin bivši mladić Igor Beketić.

Putokaz za najljepše plaže na Pagu
Najljepše plaže na Pagu
Istražite koje su najljepše plaže i pronađite one koje će vam najbolje odgovarati

A1 izdvaja za Vas