Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proslava

Zrinka Cvitešić i Hrvoje Rupčić plešu za Karlovac

'13.05.2010., Zadar - Povodom 15. godisnjice izdavacke kuce Aquarius Records odrzan je koncert grupa Song Killers i Cubismo na rivi u Biogradu. Zrinka Cvitesic i Hrvoje Rupcic. Photo: Filip Brala/PIXS
'Filip Brala/PIXSELL'
12.07.2010.
u 20:29

Ljubavni par skupa se angažirao u slavlju za rođendan Karlovca koji se u gradu na četiri rijeke obilježava sutra. Glazbenik i glumica bit će i na milenijskog fotografiji grada

U europskim razmjerima trenutačno zacijelo najpoznatija Karlovčanka, glumica Zrinka Cvitešić veliki je lokalpatriot. Gradeći karijeru, ne zaboravlja grad u kojem je i počela glumiti pa se pridružila organizaciji današnje proslave njegova 431. rođendana.

– Time se izrazito ponosim! – rekla nam je Zrinka i nastavila:

– Odlučila sam se angažirati i učiniti što je moguće više da se obilježi taj dan. Vodit ću cijeli program, imamo natjecanja u brakedanceu, proglašenje najljepše rođendanske torte, a sve ćemo začiniti koncertom Cubisma.

U Cubismu bubnjeve svira njezin mladić Hrvoje Rupčić koji se preko svoje ljubavi pomalo zaljubio u Karlovac. Baš zato nije mu bilo teško pristati na još jednu obvezu, i to plesnu.

Naime, da bi događaj ostao i slikom zapamćen za povijest pobrinut će se Šime Strikoman koji će s krana visokog 40 m fotografirati 431 par Karlovčana koji će na glavnom trgu zaplesati Milenijski bal. Među njima na mjestu 417 plesat će i zaljubljeni Zrinka i Hrvoje, a zanimljivo je, samo dva mjesta dalje i Zrinkin bivši mladić Igor Beketić.

Komentara 2

UD
Utjerivać dobroga
16:58 13.07.2010.

Prekrasno izgledaju

Avatar Svećenik
Svećenik
20:46 12.07.2010.

ovo mi je najodurniji par sa te naše estrade. jadan je i karlovac kad ovi pjevaju za njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije