Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPLITSKA DIVA

Zorica Kondža proslavila 35 godina karijere u prepunom Lisinskom!

Koncert Zorice Kondže u Lisinskom
Foto: Tomislav Jagar
1/21
13.02.2020.
u 14:41

Prvim rasprodanim koncertom, Zorica Kondža opravdala je svoja, ali prije svega i očekivanja ljubitelja njezinog glazbenog opusa. Do posljednjeg mjesta ispunjen Lisinski disao je kao jedno sa splitskom divom.

Samom najavom dva koncerta pod nazivom 'Vrijeme ljubavi' u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, bilo je jasno kako su pred nama dvije nezaboravne večeri.

Prvim rasprodanim koncertom, Zorica Kondža opravdala je svoja, ali prije svega i očekivanja ljubitelja njezinog glazbenog opusa. Do posljednjeg mjesta ispunjen Lisinski disao je kao jedno sa splitskom divom. Posebno priznanje Hrvatske diskografske udruge za trideset i pet godina uspješne glazbene karijere Zorici je uručila direktorica Hit Recordsa Kristina Krajna, zahvalivši joj pritom na nemjerljivom doprinosu glazbenoj sceni, što je publika ispratila velikim aplauzom, '

- Zorica Kondža jedna je od najvećih glazbenica, ali prije svega i osoba velikog srca, koja svoj izniman talent, već godinama nesebično dijeli sa svima nama. Privilegija je raditi sa takvom glazbenicom, cijelim timom i ponosni smo na sve njihove uspjehe. Ovom prigodom ispred Hit Recordsa zahvaljujem joj na svemu, čestitam joj trideset i pet godina karijere te joj želimo još puno uspjeha - kazala je Krajna. 

Ni ovoga puta nisu izostala brojna poznata lica, koja su svojim dolaskom uveličali ovu proslavu. Goran Ivanišević sa suprugom Nives, Viktorija Rađa, Nenad Korkut, Davor Dretar Drele, i mnogi drugi.

Dva sata bila su prekratka, za cjelokupan presjek, jedne izuzetno bogate karijere. Zorici su se na pozornici pridružili i gosti, Jacques Houdek, Davor Radolfi, Azzuro i klapa Cambi.

Svi okupljeni, uživali su u večeri, vođenoj emocijama, ljubavlju, predivnim stihovima i mediteranskim ugođajem. Nevjerojatnom lakoćom i fenomenalnim izvedbama, svojih najvećih hitova, Zorica je suvereno i damski vladala pozornicom zagrebačkog Lisinskog. Glasnim aplauzom i ovacijama, publika je itekako uzvratila glazbenici, a zajednička pjesma nije prestala od samog početka, do kraja koncerta.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Golum
Golum
10:42 14.02.2020.

Vrhunski koncert, vrhunski gosti, atmosfera vrhunska, scenografija i razglas vrhunski. Bravo Zore i hvala za ovakav koncert.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije