Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne viđamo ih često

Zoran Šprajc snimljen u rijetkom izlasku sa suprugom Lidijom, u kino stigao i Belan u ženskom društvu

Foto: Instagram
1/10
17.11.2022.
u 11:08

Zoran Šprajc je na premijeru stigao u društvu supruge Lidije. Svoju životnu partnericu Šprajc je upoznao na HRT-u dok je on radio kao novinar, a ona kao lektorica. Druženja su se ubrzo intenzivirala i u privatno vrijeme, a nedugo nakon što s prohodali začula su se i svadbena zvona.

Jučer je u svim CineStar kinima pretpremijerno prikazan The Menu, u distribuciji Blitza, a koji mnogi ljubitelji sedme umjetnosti već neko vrijeme iščekuju. U Kaptol Boutique Cinema i Gold Classu prikazan je u sklopu programa “Kino i Vino”. Večer nisu htjeli propustiti ni Zoran Šprajc, Neno Belan, Dalibor Petko i mnogi drugi.

Šprajc je na premijeru stigao u društvu supruge Lidije. Svoju životnu partnericu Šprajc je upoznao na HRT-u dok je on radio kao novinar, a ona kao lektorica. Druženja su se ubrzo intenzivirala i u privatno vrijeme, a nedugo nakon što s prohodali začula su se i svadbena zvona.

Danas su Zoran i Lidija ponosni roditelji troje djece kćeri Franke te sinova Mirona i Darjana. Zanimljivo je i da Lidija iza sebe ima "televizijski staž". Prije desetak godina Šprajcovu suprugu mogli smo gledati u HRT-ovoj jezičnoj emisiji 'Slova do krova', a mnogi su tada komentirali da je gospođa Šprajc pravo osvježenje na malim ekranima. Sada pak uređuje novu HRT-ovu emisiju 'Zlatna liga'. 

Foto: Petra Ria

I glazbenik Neno Belan film je došao pogledati u društvu samozatajne prijateljice Mirele.

– Melita Petković i ja dugogodišnji smo prijatelji. I naše majke su se družile, a poznajemo se s Brača, gdje provodim ljetne dane. Često se družimo – kazao je svojedobno Belan medijima tvrdeći tada da su Melita i on jako dobri prijatelji. 

Neno i Melita prvi su put zajedno snimljeni 2010. na humanitarnoj akciji na Šalati. I tada je Splićanin istaknuo da je Melitin prijatelj, a s njom se družio i u veljači 2014. na jednom događanju u Zagrebu. Kada opisuje kakva bi ga djevojka mogla zaintrigirati, kaže: – Treba postojati kemija koja se dogodi iz nepoznatih razloga. To nema veze s izgledom. Nešto te privuče i onda nakon nekog vremena vidiš jesi li se zeznuo ili nisi. 

Foto: Petra Ria

Inače, The Menu je neobičan spoj trilera, horora i komedije, redatelja Marka Myloda, autora serija kao što su:“Shameless”, “Game of Thrones” i “Succession”, a radnja je smještena u luksuzni restoran na otoku s kojeg će se neki možda vratiti, a neki ne. Svaki detalj ovog filma neizostavan je dio cjeline koja vas neće ostaviti ravnodušnima.  Osim raskošnih degustacijskih menija koje im priprema slavni kuhar ovjenčan brojnim nagradama i priznanjima (Ralph Fiennes), suočit će se i sa neočekivanim razvojem događaja.

U drugoj glavnoj ulozi pojavljuje se sjajna mlada glumica Anya Taylor Joy, poznata po serijalu "Queen's Gambit", a uz nju i Ralpha Fiennesa tu su i Nicholas Hoult, John Leguizamo, Aimee Carrero i brojna druga poznata hollywoodska imena.

Pogledajte film na velikom platnu jer sva raskoš scenografije, glume i radnje tu najbolje dolazi do izražaja. 

VIDEO Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma, sudarili se tramvaj i automobil

 

Komentara 6

RE
remarga
11:49 17.11.2022.

Zoran Jovanović sa suprugom Jovankom haha

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
11:56 17.11.2022.

Gospon je pretili, pa time doprinosi lošoj slici i rankingu Hrvatske. Zašto ga reklamirate?

DU
Deleted user
12:08 17.11.2022.

Tko je to?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije