Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preživio dva infarkta

Zoran Šprajc slavi drugi rođendan: 'Lako sam mogao ostati bez glave i to baš na današnji dan'

Zagreb: Baristi na  RNB Weekend Festivalu pripremali koktele
Foto: Luka Stanzl
1/8
23.11.2021.
u 15:07

Šprajc je preživio dva infarkta, a oba su se dogodila upravo na današnji datum - 23. studenog. Tim povodom voditelj se javio svojim pratiteljima na Instagramu.

Voditelj i urednik RTL-ove informativne emisije 'RTL Direkt' Zoran Šprajc na današnji dan slavi svoj drugi rođendan. Naime, Šprajc je preživio dva infarkta, a oba su se dogodila upravo na današnji datum - 23. studenog. Tim povodom voditelj se javio svojim pratiteljima na Instagramu.

- Kad kroz život juriš kao muha bez glave, lako je onda ostati i bez glave. Kod mene se čak zna i koji bi to mogao biti dan. Baš današnji dan, 23.11. Oba infarkta u razmaku 6 godina, imao sam baš na ovaj dan. I sretno sam ih preživio pa mi ovaj dan zapravo drugi rođendan - napisao je Šprajc. 

Otkrio je i kako njegov život izgleda danas te je li izvukao pouku iz svega što mu se dogodilo. - Jesam li što naučio, jesam li što usporio? Malo ili ništa. Brzina mi je mana, a ne vrlina, al bez nje ne mogu. Ipak današnji zavoj uredno prolazim, držim se svoje strane kolnika, valjda ću izdržati do kraja dana. Sutra ćemo već lako - poručio je Šprajc. 

Za kraj je uputio i jednu važnu poruku svim svojim pratiteljima. - Čuvajte se, usporite ako možete, ne morate juriti kroz život, neka život juri kroz vas. Pusa svima - napisao je Šprajc na svom Instagramu na kojem ga prati više od 76 tisuća ljudi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoran Šprajc (@zoransprajc)

Podsjetimo, Šprajcu je u studenom 2019. godine u KB-u Dubrava ugrađen stent, a zahvat je dobro podnio pa je ubrzo pušten na kućnu njegu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoran Šprajc (@zoransprajc)

Šest godina ranije također je imao blagi infarkt. Tada je, kazao je, imao strašnu bol u prsima, a pomoć mu je pružena u također u KB-u Dubrava.

– Sredili su me, zakrpali i sad je sve u najboljem redu. Nikad nemojte misliti da ste pametniji od svog tijela. I kad vam kaže "dosta", vjerujte mu da je dosta. Ali i za takve gluhane ima nade. Ako dođu do dobre ekipe kao ja, sigurno će im spasiti život – napisao je tada Šprajc na svojem Facebook profilu. Po izlasku iz bolnice napisao je: "Nakon 14 dana intenzivnog rada, iz KB-a Dubrava na tržište su pustili novi upgrejdani model Šprajc 2.0. Brži, bolji, jači, ne zna se jel i pametniji."

VIDEO Pogledajte Večernjakov podcast s Alanom Hržicom 

Ključne riječi

Komentara 26

SE
serafin002
15:31 23.11.2021.

Taj glave nikada nije ni imao

Avatar TvojUjko
TvojUjko
15:42 23.11.2021.

Lik ima 52. godine, a izgleda kao da ima 68

KO
Korumpirani
16:25 23.11.2021.

Jel prestao pušiti jel, prestao piti ,jel prestao jesti nezdravo ,a muče ga necjepljeni kao da će ga oni doći glave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije