Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dao otkaz

Zoran Šprajc otišao s HTV-a i prešao na novi kanal N1

Zoran Šprajc
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
24.02.2014.
u 12:46

Zoran Šprajc dao je otkaz na HTV-u i postao dio novog televizijskog kanala N1, čiji se program u suradnji sa CNN-om počinje prikazivati ove godine.

Zoran Šprajc dao je otkaz na HTV-u i postao dio novog televizijskog kanala N1, čiji se program se u suradnji sa CNN-om počinje prikazivati ove godine.

– Biti dio tima vrhunskih novinara i producenata koji najnovijom televizijskom tehnologijom i pod pokroviteljstvom vrhunskog svjetskog branda kao što je CNN stvara regionalnog lidera u proizvodnji televizijskih vijesti posao je koji se može samo poželjeti. Izuzetno se veselim golemoj radnoj energiji u timu N1 i ponovnom susretu s gledateljima – rekao je Šprajc.

N1 program će emitirati iz tri velika informativna produkcijska centra u Zagrebu, Sarajevu i Beogradu. 

>>Prvi regionalni TV program na području bivše Jugoslavije

>>'Iz KB-a Dubrava na tržište pustili novi upgrejdani model Šprajc 2.0.'

Ključne riječi

Komentara 56

DU
Deleted user
13:19 24.02.2014.

Možda si sada šprajc vrati staro prezime jovanović nazad :) Neka mu je sa srećom, konačno neka malo radi u pravoj privredi:) a ne na htv kasici prasici gdje ima barem 5x više zaposlenih nego što ih treba....

LI
Libela
12:55 24.02.2014.

Nekima očito nije jasno da Jugoslavije više nema, i da nikakvi novokomponovani Zapadni Balkan ne treba biti nadomjestak za nju. Stara granica Europe i Balkana vraćena je na staro mjesto, na Savu i Dinaru. Hrvatska se ulaskom u EU vratila materi Europi, i manila balkanskih integracija.

Avatar Mučki provokator
Mučki provokator
13:26 24.02.2014.

A što Jugu najavljuju na velika vrata... Regija regija regija regija regija regija.... CNN hahah... Šprajca dovode... Očito žele što manje gldatelja... O kakvoj oni regiji pričaju nije mi nikako jasno... Možda o BiH, Srbiji, Makedoniji i Crnoj Gori misle.... Jer RH je u EU i točka. Samo regija se spominje više nego u Jugi Tito i partija... Trebao bi netko prebrojati izjave i članke gdje se spominje region kako Pusićka voli reći. Šokirali bi se...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije