Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
puni baterije

Šprajc otkrio gdje odmara, a obožavateljica poručuje: Vi ste Gospodin Savršeni

Zoran Šprajc
Foto: RTL
1/5
30.12.2018.
u 11:22

Voditelj često na svojem Instagram profilu objavljuje zanimljivosti iz privatnog života, obično popraćene šaljivim komentarima

Zoran Šprajc, mnogima omiljeni voditelj i urednik emisije 'RTL Direkt' otputovao je iz Hrvatske kako bi se odmorio.

Šprajc je ovaj put za predah od poslovnih obaveza i da bi što uspješnije napunio baterije izabrao jednu od svojih najdražih destinacija, Jahorinu.

 

 

Voditelj često na svojem Instagram profilu objavljuje zanimljivosti iz privatnog života, obično popraćene šaljivim komentarima. Na fotki ga možemo vidjeti nasmijanog s kuhanim vinom i cigarom u ruci, a uz fotografiju napisao je samo 'merak'.

Oduševljeni objavom su bili ponajviše njegovi pratitelji koji su mu poručili da "uživa jer je zaslužio", a jedna obožavateljica mu je poručila: Gospodin Savršeni jedan jedini ste vi!

Ključne riječi

Komentara 8

ST
Stormbringer
13:35 30.12.2018.

Savršeni .... ha ha ha ha ha ? Čak ima i bradu baš kao pravi .... uh fuj.

Avatar rubinet
rubinet
12:19 30.12.2018.

Jahorina je blizu Pala. Samo 15 km.

Avatar Hulk001
Hulk001
12:06 30.12.2018.

Za što taj dobiva plaću??Samo valja gluposti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije