Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prava fešta

Zoran Pajić iz "Ruže vjetrova" proslavio 31. rođendan na setu

ruža vjetrova (1)
Foto: RTL
1/3
07.10.2012.
u 14:02

Kada su ga na slobodan dan pozvali da dođe na posao pomislio je da će dobiti otkaz, nije se nadao torti i balonima

Iako je glavni glumac RTL-ove serije “Ruža vjetrova”, Zoran Pajić, koji u seriji glumi Šimuna, mislio da će mu 31. rođendan proći bez velikih iznenađenja, budući da je daleko od kuće, prevario se. Zoranu, koji danas slavi 31. rođendan, njegovi kolege iz serije priredili su u subotu pravi party iznenađenja.

Zoran je imao slobodan dan od snimanja, ali dobio je poziv produkcije da mora hitno doći na set jer s njim moraju razgovarati. Šarmantni je glumac brže bolje došao u splitski studio i to u strahu.

- Mislio sam da ću dobiti otkaz. Dok sam se vozio liftom do seta gdje su rekli da moram doći, samo mi je prošlo kroz glavu kako mi je baš divan ovaj rođendan kada ću za poklon dobiti otkaz! A kad su se otvorila vrata lifta imao sam što vidjeti! Cijeli set bio je pun balona, a na stolu me dočekala ogromna torta i svi moji kolege koji su taj dan snimali. Oduševili su me! -  ispričao je Zoran sa smijehom dodajući kako se u Splitu zbilja osjeća kao kod kuće.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije