Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posve osobno

Zoran Mišić: Brak s mojom Ivom čisti je rock‘n’roll

zoran mišić
15.07.2012.
u 08:00

Roker iz Valpova otkriva što želi reći Axlu Roseu prije nastupa u Spaladium Areni, gdje će biti predgrupa Guns N’ Roses, te govori zašto se sa 23 godine oženio vršnjakinjom

Do koncerta Guns N’ Roses u splitskoj Spaladium Areni ostalo je samo četiri dana, a utorak 17. srpnja, osim brojnih fanova legendarnih rokera, s uzbuđenjem čeka i Zoran Mišić koji će sa svojim bendom Fireball nastupiti kao predgrupa.

– Gunsi su heroji moga djetinjstva i bit će mi ogromna čast podijeliti binu s njima. U 45 minuta odsvirat ćemo gotovo sve pjesme s albuma “Strah od nepoznatog” – “nabrijan” je Zoki. Pomisao da bi se mogao susresti s frontmenom Axlom Roseom gotovo mu je apstraktna jer, dobro upoznat s naravi kontroverznog rokera, sumnja da će za to dobiti priliku. No, ako se planeti poklope pa upozna idola, zna što će mu reći.

– Čisto bih mu htio stisnuti ruku i reći da sam njegov veliki obožavatelj – otkriva 23-godišnji pjevač. Za razliku od Axla, Zoran priznaje da se nikad nije doživljavao seks-simbolom iako su ga obožavateljice nakon uspjeha u showu “Hrvatska traži zvijezdu” prije tri godine zatrpavale nimalo sramežljivim porukama.

– Sadržaj tih poruka ne želim ni otkrivati – smije se Zoran te dodaje da je previše svjestan svog izgleda da bi se osjećao kao seks-simbol.

– U isto sam vrijeme mršav i debeo jer mi se svi kilogrami skupljaju na trbuhu, a ne vježbam jer mi se ne da. Usto sam tipičan Slavonac pa ne mogu bez kulena, kobasica, slanine i rakije – iskren je. Ipak, supruzi Ivi savršen je i s nedostacima.

– Iva voli moju škembicu! No, da i nije tako, morala bi se pomiriti s time jer teško da bi me itko mogao natjerati da vježbam.

Prošlo je mjesec dana otkako je s vršnjakinjom nakon dvije godine veze uplovio u bračnu luku.

– Iako smo oboje mladi, mislim da nam je ovo savršeno vrijeme za brak. Jako se volimo, još smo zaljubljeni kao na početku veze i nije imalo smisla čekati. Posvađali smo se već milijun puta, ali svađe su nebitne u usporedbi s lijepim trenucima – nježno zbori roker koji smatra da je “seks, droga i rock ‘n’ roll” samo fraza koja je proslavila rock glazbu.

- Roker možeš biti i ako si vjeran jednoj želi i ako ih imaš deset odjednom. Za mene je rock‘n’roll život s Ivom!

I njegova je životna partnerica umjetnička i kreativna duša.

– Odlično pjeva, ali ne bavi se glazbom, nego svom porivu za stvaranjem udovoljava izrađujući nakit, torbe i crtajući, a crta prekrasno – kaže. Sa suprugom dijeli i ljubav prema tetovažama - on ih ima četiri, a to je, ističe, tek početak.

– Prvu tetovažu Cowboys from Hell, naziv albuma svog najdražeg benda Pantere, napravio sam poslije HTZ-a. Istetovirao sam i logo Pantere, zatim simboličnu tetovažu značenja glazbe u mom životu te oko egipatskog boga Horusa koje predstavlja zaštitu – ponosno otkriva.

Nakon vjenčanja sa svojom se voljenom iz rodnog Valpova preselio u Osijek, gdje su unajmili stan.

– Naš novi dom je malen, ali nama je bio dovoljan da u njemu svijemo svoje ljubavno gnijezdo – zaključuje zaljubljeno.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije