Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAO RODICA

Zooey Deschanel u sestrinoj seriji

Zooey i Emily
Fox TV
10.12.2009.
u 14:57

Emily Deschanel tj. Temperance Brennan u popularnoj seriji "Kosti" nakon dugog nagovaranja uspjela je svoju četiri godine mlađu sestru dovesti kao gošću u jednu epizodu.

Sestre Deschanel slijedile su obiteljsku tradiciju krenuvši u glumu; njihova je majka  televizijska glumica, glumila je u kultnoj seriji "Twin Peaks", a otac je kamerman sa sedam nominacija za Oscara ("Put u svemir", "Posljednje Kristovo iskušenje"...). No, dok mlađa Zooey uglavnom glumi u neovisnim filmovima, starija Emily zvijezda je popularne kriminalističke serije "Kosti" i uspjela je nagovoriti sestru na gostovanje u toj seriji. Njihova zajednička epizoda prikazuje se u SAD-u danas, 10. prosinca. Zooeyin lik je Margaret, novotkrivena daleka rođakinja koja provodi Božić s Temperance i njezinim ocem, a evo što Zooey kaže o glumi sa sestrom:

- Mislim da obje volimo puštati jedna drugoj prostor. Jedino čega se bojim u radu s članom obitelji jest da se nećemo slagati. Počneš se paziti da ne bude nekakva glupog natezanja ili tako nečega na snimanju. Mislim, to više i ne radimo, ali uvijek se bojiš da će nekakva obiteljska sitnica iskočiti. Oklijevala sam. Samo sam htjela da sve prođe u redu. Ali na kraju je bilo zbilja zabavno. Drago mi je da sam to učinila. Dobro smo se provele i stalno smo nasmijavale jedna drugu. Nažalost, to je ponekad bilo i ispred kamere.

Naravno, zna se čija je serija:

- Ona mi je ustvari bila šefica nekoliko dana, jer je ona i koproducentica serije. Ali nikad se nismo natjecale jer smo jako različite i privlače nas različite stvari. Znam da bi, da se natječemo za istu stvar, meni bilo drago da odaberu nju, a njoj bi vjerojatno bilo drago da odaberu mene.

Gostovanje u "Kostima" može, ali stalan angažman ne:

- Ja baš ne volim grozne stvari. Od njih mi je neugodno. Ne volim lažnu krv, od nje se naježim. Nisam snimala baš mnogo filmova s lažnom krvlju i takvim stvarima. Emily to ne smeta, što je dobro jer se svaki tjedan mora petljati s tim gadnim stvarima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije