Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
punokrvni rokeri

Znate li tko je opet u igri? Poslušajte kako praše Stonesi

rolling stones (1)
Reuters/PIXSELL
04.05.2013.
u 10:11

Vruća svirka u Los Angelesu pred oko 20 tisuća sretnika koji su se uspjeli domoći karte koje su stajale i do 'paprenih' 3500 kuna

Rolling Stonesi pola stoljeća na rock and roll sceni proslavili su na najbolji mogući način, vrućom svirkom u Los Angelesu pred oko 20 tisuća sretnika koji su se uspjeli domoći ulaznica koje su stajale i do paprenih 3500 kuna. 

Nastupom u Kaliforniji započela su novu turneju sa 17 predviđenih datuma u Sjevernoj Americi, Londonu, Parizu i New Yorku. 

Za turneju je posebno dizajnirana i pozornica i to sa stiliziranim prepoznatljivim usnama i jezikom, a omogućava frontmanu Micku Jaggeru da se približi fanovima koji vremešne Britance i dalje smatraju punokrvnim i autentičnim rokerima. 

Posljednji put Stonesi su bili na turneji od 2005. do 2007 godine, sa 144 koncerta i više od 550 miljijuna zarađenih dolara. 

Jaggeru, Keithu Richardsu, Ronniju Woodu i Charliju Wattsu pridružio se na gitari i Mick Taylor koji je sa Stonesima prašio od 1969. do 1974. a bit će počasni gost na svim svirkama na sjevernoameričkom kontinentu. 

S nestrpljenjem se očekuje i njihov nastup na festivalu Glastonbury početkom ljeta. Bit će to njihov pvi nastup na razvikanom festivalu, a krte su odabno rasprodane. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije