Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubio 369 ljudi

Znate li tko je najveći filmski ubojica?

arnold schwarzenegger
Foto: Donna Ward/Press Association/PIXSELL
03.01.2014.
u 22:11

Američki student iz Michigana, Randa Olson, posvetio je posljednjih pet godina svog života tome da napravi najveću bazu podataka filmskih ubojstava

Američki student iz Michigana, Randa Olson, posvetio je posljednjih pet godina svog života tome da napravi najveću bazu podataka filmskih ubojstava. Iz toga se izrodila lista 25 najsmrtonosnijih glumaca u posljednjih pedesetak godina. Iako biste pomislili da će na listi prednjačiti Chuck Norris i Steven Seagal, ovi grubijani prave su dobrice u usporedbi s Arnoldom Schwarzeneggerom.

Norris uopće nije među 25 najvećih filmskih ubojica jer je u karijeri ubio samo 102 negativca, dok je Schwarzenegger ubio 369 ljudi. Na drugom mjestu našao se Chow Yun-Fat, a na trećem Sylvester Stallone s 267 ubojstva. Visoko na listi našli su se Clint Eastwood i Nicolas Cage te Clive Owen, Wesley Snipes i Jason Statham i Christian Bale. Zanimljivo je da su se na listi našli Will Smith i Charlie Sheen.

>>Arnold Schwarzenegger želi postati predsjednik SAD-a

Komentara 6

DS
darko.stosic.3
22:55 03.01.2014.

Ma dajte pa toliko je trojac Dvornik,Samarđić I Živojinović odradio dok je trajala početna špica filma.

DU
Deleted user
22:39 03.01.2014.

A koliko bi ih tek ubio da mu u Terminatoru 2 John nije naredio da ne ubija ljude !?

Avatar Django
Django
22:35 03.01.2014.

Ma koji Schwarzenegger, ovaj američki student očito nikad nije čuo za talijanske spagetti vesterne.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije