Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marijana Batinić:

Znalo se dogoditi da me farmeri škicaju

Marijana Batinić
Foto: RTL
1/4
20.08.2017.
u 14:40

Marijana Batinić domaćica je osme sezone dokumentarne sapunice “Ljubav je na selu”, a otkrila nam je što očekuje od ove sezone i kako usklađuje posao s obitelji

Osma sezona dokumentarne sapunice “Ljubav je na selu” počet će ujesen, a domaćica Marijana Batinić više je nego spremna za nova farmerska uzbuđenja i ljubavi. Ovaj put putovala je od Zagorja preko Popovače do Slavonije i juga Hrvatske u potrazi za ženicima koji će usrećiti jednu od dama koje budu izabrane za upoznavanje momaka spremnih za ženidbu.

Osma sezona “Ljubavi na selu” – tu je već velik broj uspješno sparenih farmera i njihovih odabranica. Postoji li veza na koju ste posebno ponosni, ljubav koja se dogodila na setu?
Ma, koja nije posebna? Prvi farmeri koje sam spojila, koji su skoro prekinuli, danas imaju troje prekrasne djece... Kad u naručju držiš djecu “Ljubavi na selu”, trnci te prolaze.

Kada na početku upoznajete farmere, dogodi li se da vam netko automatski priraste srcu?
Neki, poput našeg Žige, osvoje te na prvu, a neki sramežljivi s vremenom ti se uvuku pod kožu. S mnogima sam ostala u kontaktu. Nedavno sam se družila s farmericama, fenomenalnim jakim ženama, i počašćena sam kad mi se jave.

Kako će započeti ova sezona, čeka li nas nešto novo?
Svaka sezona nosi svoja uzbuđenja. Ove godine prvi put imamo dva brata u emisiji, Baranjca, pa se nadam velikom dvostrukom baranjskom vjenčanju.

Je li se ikada dogodilo da se neki farmer zaljubio u vas? Onako, barem malo, kao simpatija...
Na početku, dok sam još bila slobodna cura, znalo se dogoditi da me škicaju. Jedan me pozvao da ostanem kod njega jer mi je vrijeme da se udam – imala sam 30 godina i smatrao je da mi je on zadnja šansa. Danas me svi gledaju kao člana obitelji, nekima sam na početku i daleka tetka koju prvi put vide uživo, pa mi se obraćaju sa vi. Tu sam da im riješim probleme, a i rado bi se družili s mojim suprugom, pa nas nerijetko pozovu u goste. Mateja, Enu i mene.

Savjetujete li farmere i njihove odabranice primjerima iz vlastitog života i braka? Slušaju li vas?
Savjetujem, ali gotovo uvijek naprave po svome.

Ako se ne varam, ove biste godine trebali proslaviti čak 18 godina televizijskog staža. Jeste li na počecima sanjali o televizijskoj karijeri i čemu težite, u profesionalnom smislu, idućih 18 godina? 
Ove godine slavim 20 godina televizijskog staža. Dug je to put, preko sve tri televizije, od informativnog, mozaičnog do zabavnog programa... Bila sam autor, novinar, urednik i producent, po potrebi snimala, režirala i montirala, prošla sve televizijske formate, ali ne vidim se u mirovini. Nisam sanjala televizijsku karijeru, ona se dogodila spontano, no zavoljela sam svoj posao. Volim ga i danas i ne vidim da mi se karijeri nazire kraj, ali spremna sam za odmor od nekoliko mjeseci. Mislila sam da me više ništa ne može iznenaditi, pa se dogodio “Život na vagi” i potpuno me izbacio iz cipela; nisam mislila da ću ikad više na poslu pustiti toliko suza, ali, eto, događa se. To je ta čar televizijskog posla, ne znaš što te čeka sutra. Zato ne kujem planove, nego se prepustim i plivam. Naravno, ne bih radila projekte koji mi se ne sviđaju.

Ljudi vas percipiraju u ležernim, zabavnim televizijskim formama. Možete li se zamisliti u drukčijim emisijama?
Ništa na televiziji nije mi strano, kao što sam rekla. Mogla bih voditi sve, samo je pitanje bi li to gledateljima bilo čudno – do jučer su se smijali sa mnom, a sad im čitam vijesti iz crne kronike.

Što vam je u život donijela kćerkica Ena?
Sve. Ona je mom životu dala dublji smisao. Postoji život prije i poslije Ene. Majčinstvo je najljepše što mi se dogodilo u životu. Ne mogu vjerovati kolika je to ljubav i kako rapidno raste. Nadam se da je jednog dana neće ugušiti ta silina moje ljubavi. Trudim se biti kul, ali ne postoje riječi koje bi opisale koliko me oplemenila i što bih sve za nju učinila.

Jednom ste spomenuli kako ste i prije trudnoće znali sve o maloj djeci jer ste se u djetinjstvu brinuli o svojoj sestri i bratu? Kako je to izgledalo?
Znala sam sve o maloj djeci tehnički, ali jedno je pričuvati dijete i prepustiti ga kasnije roditeljima, a drugo odgovornost koju imaš kao otac ili majka. Nije za usporedbu. Bila sam starija sestra koja se brine za mlađe, ali kad bih predala štafetu, moja bi odgovornost prestala. Kad imaš svoje dijete, ono ti je prva misao koju imaš u glavi kad se probudiš i posljednja kad ideš na počinak.

S kojim se izazovima u odgoju trenutačno susrećete?
Želimo odgojiti dobro, kvalitetno dijete puno empatije prema ljudima, ali spremno za život i promjene. Naučiti ga kako biti sretan najteži je zadatak.

Tko pogleda vaš profil na Instagramu, vrlo lako dobije dojam da vam je život bajka i da baš uvijek izgledate besprijekorno... 
To je čar društvenih mreža – svi su savršeni, pa ne mogu ja kaskati za ostalima... Šalu na stranu, život mi nije bajka, ali sam sretna. Ima sve ono što sam sanjala da ću imati s 35 godina. Topli dom, skladnu obitelj i posao koji volim. Većih problema nemam i nemam nekih posebnih želja, samo da mi sreća potraje.

Kakav je vaš život na društvenim mrežama? 
Nema života na društvenim mrežama; tu je pokoja fotka uhvaćena na poslu, styling dana jer volim modu i odijevanje, pokoji portret, neki super recept i poneki smiješni video – crtice iz mog života.

Tko je glavni fotograf snimki koje objavljujete na Instagramu, osim onih profesionalnih, kada su kampanje i televizija u pitanju?
Mom mužu je fotografiranje hobi, a ja sam mu drag model. Uvijek je s fotoaparatom, obožava fotkanje i svaki drugi dan nestane iz kuće po sat-dva da bi fotkao, a naša kći već imitira tatu i ima stari fotoaparat kojim pokušava fotkati. Naravno da najbolje fotke, koje su nekako i najintimnije, ne objavljujem jer mi je to kao da mi netko otkine komadić duše, ali ove svakodnevne mi je gušt objavljivati. Imamo fantastičan fotoaparat Nikon D7200 i fotografije su svakim danom sve bolje.

Koliko vam je moda važna u svakodnevnom životu? 
Moda mi nije pretjerano važna, ali mi je zabavna. Kad bi mi postala bitna, onda bi me opterećivala, a zasad nisam njome opterećena. I nadam se da se to vidi.

Kako ste proveli ljeto i imate li još planova za ljetni odmor?
Upravo sam u Dalmaciji s mužem i djetetom; dio ljeta bili smo u Splitu, dio na Šolti. Koliko god bila na moru, uvijek mi je malo...

 

Komentara 9

OB
ObrenM
16:13 20.08.2017.

Krivonoga usred ljeta nosi cizmice da se dobre noge manje isticu.

NA
narcis660
16:06 20.08.2017.

Ziga bi joj bio idealan partner!

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
20:48 20.08.2017.

pa kad se karaju s kozama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije