Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav sa seta

Zločesti dečko Hollywooda nakon nedavnog razvoda opet ljubi

Foto: Profimedia
1/5
26.09.2018.
u 13:30

Shia LaBeouf počeo je izlaziti s engleskom pjevačicom FKA Twigs, pravog imena Tahliah Debrett Barnett. Novi par upoznao se na setu filma "Honey Boy" .

Glumac Shia LaBeouf kojeg je proslavio serijal filmova "Transformers" i koji je poznat kao zločesti dečko Hollywooda, nakon nedavnog razvoda od kolegice Mie Goth počeo je izlaziti s engleskom pjevačicom FKA Twigs, pravog imena Tahliah Debrett Barnett.

Novi par upoznao se na setu filma "Honey Boy" prije nekoliko mjeseci, a prvi put zajedno su viđeni pri izlasku iz njezine kuće u istočnom Londonu. Prijatelj novog slavnog para komentirao je kako su zaista sretni i uživaju u svakom trenutku.  

Pjevačica je javnosti najviše poznata kao bivša zaručnica hollywoodskog seks-simbola Roberta Pattinsona s kojim je prekinula trogodišnju vezu 2017. godine.

O glumčevom razvodu zna se jako malo – njegov predstavnik za medije samo prije nekoliko mjeseci potvrdio je da su predali papire za rastavu braka.

– Rastava je u prijateljskom tonu i svi razlozi razlaza ostaju privatni – šturo je potvrdio. S Miom Goth Shia se također upoznao na setu; 2012. zajedno su radili na filmu "Nynfomaniac".

Pogledajte našu listu najseksi Hrvata

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar messerschmidt
messerschmidt
13:55 26.09.2018.

Šija La buf? Ajme imena!

VI
virtual1
20:03 26.09.2018.

neljubi nego j

Avatar crazy_bat
crazy_bat
03:16 28.09.2018.

“He will not divide us." Hahaha, koji luzer

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije