Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IŠTVAN VARGA

Zlatni Megeve darovao mu užitak i brončanu medalju

ištvan (1)
Foto: Privatni album
1/4
08.05.2010.
u 10:00

– Svako smo jutro izlazili na osunčane ulice piti kavu s prijateljima iz Slovenije i Srbije, ljudima koje već godinama susrećemo na raznim natjecanjima – govori 28-godišnjak.

Na ulice romantičnog francuskog gradića Megeve, plesača Ištvana Vargu doveo je natjecateljski duh. Naime, zbog međunarodnog turnira French Open “zalutao” je u prema mišljenju mnogih najljepši resort na svijetu, i ne sluteći da će u tome mjestu pronaći kulturno, povijesno i gastronomsko izobilje koje će ga potpuno hipnotizirati.

– Iz Zagreba smo do Francuske putovali kombijem i taj je put trajao punih dvanaest sati. Iako to nismo očekivali, izmorenost je posve nestala kad smo kročili u prekrasni mali skijaški gradić koji nas je potpuno obuzeo. Zbog toga smo, bez obzira na poslijepodnevna natjecanja, jutra provodili šetajući se i istražujući njegove kutke – prepričava Ištvan.

Osim neodoljive arhitekture, Megeve im je ponudio i jutarnji ritual za pamćenje.

– Svako smo jutro izlazili na osunčane ulice piti kavu s prijateljima iz Slovenije i Srbije, ljudima koje već godinama susrećemo na raznim natjecanjima. Kroz smijeh smo prepričavali anegdote i prisjećali se prošlosti – govori 28-godišnjak koji kad se osvrne zaista ima što i vidjeti. Prve korake koje je učio još uz pokojnu majku Ildiko, Ištvan je kroz show “Ples sa zvijezdama” prenio na Nikolinu Pišek, Maju Šuput, a s Frankom Batelić postao je i prvak showa. U stvarnome životu umjesto pjevačice, s njim je na podiju Gabrijela Pilić, s kojom je iz Francuske osim lijepih sjećanja ponio i brončanu medalju za standardne i latinskoameričke plesove.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije