Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
revija zg obrtnika

Zlatna igla: Moda za žene originalna, podbacili krojači muške

zlatna igla (1)
Foto: pixsell
1/8
08.10.2011.
u 15:56

Konigova odijela podsjećaju na šaumpite, a ona muške mode Šabić šlampave su izrade. Odlični su bili Dobranić, Banovec i Etna Maar, Mustre…

Najveće iznenađenje godišnje modne revije zagrebačkih obrtnika - 76. zlatne igle Zagreba – preksinoć održane u HTV-ovu Studiju „Anton Marti“ bila je kolekcija Lidije Skočibušić, dizajnerice Mode Stolnik! Ona je prednjice modela ispunila apstraktnim teksturama, stvarajući likovne originale kojih smo se jako zaželjeli u modi “već viđenog” kakva dominira ZG-scenom. U tom je smislu originalna i Milena Rogulj sa svojim grandioznim patchwork kaputima, a slijedi je Ana Kujundžić čija je fantasy-kolekcija haljina ispunjena malim našivenim pričama o prijatelju Josipu, s dodatnim 3D efektom.

 

Etno-butik Mara odlično je u modele haljina uklopio likovnu ljepotu baštinskih misala. No, s druge strane, možemo zaključiti da su potpuno podbacili krojači muške mode! Konigova odijela podsjećaju na šaumpite, a ona Muške mode Šabić šlampave su izrade. Odlični su bili Dobranić, Banovec i Etna Maar, Mustre… Šteta da predsjednik RH Ivo Josipović nije poveo suprugu na modni program čija je šefica Branka Jengić sjajno obavila posao

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije