Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ona je prava?

Zlatan Zuhrić Zuhra snimljen u zagrljaju nove djevojke

zuhra
pixsell
07.03.2011.
u 08:40

Riječ je o 28-godišnjoj Romini Božac koju je poznati komičar upoznao na rođendanu zajedničkog prijatelja, piše magazin Extra

Nakon što je u studenom prošle godine procurila vijest da se nakon devet godina rastaje od nevjenčane supruge Asje Novaković, s kojom ima osmogodišnjeg sina Vjeku, komičar i voditelj Zlatan Zuhrić Zuhra opet je sretan u ljubavi, piše Extra.  

Nova Zuhrina odabranica je 28-godišnja Romina Božac koja radi u osiguravajućem društvu Croatia osiguranje. Na zadnjoj je godini Pravnog fakulteta u Rijeci i ima dvoje djece iz dugogodišnje zajednice s nevjenčanim suprugom od kojeg se odselila prošle godine.

- Istina je, zaljubljen sam. Povezala nas je želja za sretnijim životom i, iako se ne poznajemo dugo, postali smo nerazdvojni. Romina je jedinstvena po mnogo stvari: osvojile su me njena elokventnost, iskrenost, iskričavost, zanesenost, toplina, inteligencija i zadnje, ali ne manje važno - njezina ženstvenost i ljepota u cjelini, rekao je 48-godišnji Zuhra za Extru.

Ključne riječi

Komentara 9

RO
robertoma
12:54 07.03.2011.

MAJKE TI KAKO JE RUŽAN.... nebi ga dirala ni blinkerom preko Mosora...

CR
crocro
13:51 07.03.2011.

Sve može biti ali komičar nije. On se muči s komedijom, komedija mora izlaziti iz glumca. Mustafa Nadarević ili \"Izet\", za njega je profesor komedije i glume. Jer je \"Izet\" uvjerljiv, a uvjerljivost može malo tko pokazati, a ponajmanje komičar \"Zuhra\". U sve drugo se neću uplitati i dizati ga u nebesa. Jednostavno tko nije talent, komediju i glumu ne može samo tako naučiti. Zato mislim da nije dobar komičar, a niti neće biti.

DU
Deleted user
10:20 07.03.2011.

Hahahaha!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije