Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitke

Zlata Mück Sušec rodila drugo dijete

Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/9
24.06.2018.
u 13:25

Još nije poznato koje ime su voditeljica i njen suprug sportski komentator Saša Sušec odabrali za drugog sina.

HRT-ova voditeljica Zlata Mück Sušec rodila je sina u Kliničkom bolničkom centru Sestara Milosrdnica, piše Story.

Voditeljica je rodila drugog sina, a još nije poznato koje ime su voditeljica i njen suprug sportski komentator Saša Sušec odabrali za sina.

Par se vjenčao 2013. godine nakon pet godina veze, a prvog sina Tina rodila je u 23. kolovoza te iste godine. Zlata i suprug trude se svoju intimu držati podalje od javnosti, a dva mjeseca prije poroda otkrila je spol djeteta i rekla kako trudnoću podnosi dobro.

 

Komentara 4

ZN
Znakovljenagrbu
13:55 24.06.2018.

Jel bu se usudila ime mu dati, Ivan, obzirom je danas spomendan sv. Ivana Krstitelja? Ili bu se zval nekak "internacionalno": Riki..Luli..Nevio...u slučaju da zatreba ak bu trebalo mijenjati rod/spol... :))

HA
hazra
14:54 24.06.2018.

Da, i ?

MU
mulag
14:34 24.06.2018.

pohvalno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije