Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USKORO NOVA SEZONA

Pobjednik druge sezone 'Života na vagi': 'Ovo ljeto radit ću bez majice!'

Dorian i Ivana
Foto: RTL
1/2
09.04.2018.
u 14:30

''To u biti nije moja realna težina jer sam trenutačno još uvijek pun vode zbog operacije abdominoplastike, odnosno uklanjanja viška kože s trbuha, koju sam nedavno obavio, no i ta voda će otići, a ja ne namjeravam stati s gubljenjem kilograma'', otkriva Dorian

Da se sve može postići trudom i odricanjem, najbolje zna pobjednik prošle sezone ''Života na vagi'', Dorian Crnković.

Mladi je Zagrepčanin u show, koji je krenuo s prijavama za novu sezonu, ušao sa 177 kilograma, a danas ima 112 kilograma.

''To u biti nije moja realna težina jer sam trenutačno još uvijek pun vode zbog operacije abdominoplastike, odnosno uklanjanja viška kože s trbuha, koju sam nedavno obavio, no i ta voda će otići, a ja ne namjeravam stati s gubljenjem kilograma'', otkriva Dorian koji sa svojom djevojkom i kolegicom iz showa Ivanom Stapić marljivo trenira svaki dan.

''Mi smo na relaciji Zagreb – Split. Kada ona dođe, vozimo bicikle, hodamo po 10 kilometara, zdravo se hranimo i jednom riječju, uživamo, a tako je i u Splitu'', kaže Dorian dodajući da mu je show ''Život na vagi'' potpuno promijenio život.

''Mnogo sam sretniji i zadovoljniji svojim životom. Nema osobe kojoj ne bih preporučio da se prijavi ako ima problema s prekomjernom težinom jer ne samo da će naučiti kako se zdravo hraniti nego će poboljšati i svoje zdravlje i promijeniti životne navike. Odgovara mi ovakav život i osjećam se super'', rekao je Dorian koji se veseli ljetnoj sezoni kada na otoku Vergada radi kao koktel-majstor. ''Jedva čekam otići na more i stati za šank, ove sezone radit ću bez majice'', smije se Dorian.

Svi oni koji su spremni promijeniti nezdrave životne navike i skinuti višak kilograma koji ih muči godinama, mogu se prijaviti u novu sezonu ''Života na vagi'' na www.rtl.hr/prijave.

Dorian i Ivana
1/60

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije