Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koban pad

Zbog strašne tragedije na setu odgođeno je snimanje "Živih mrtvaca"

Živi mrtvaci
Foto: Promo
1/3
14.07.2017.
u 14:04

Televizijska kuća AMC objavila je informaciju da se tijekom snimanja osme sezone dogodila nesreća u kojoj je ozlijeđen kaskader John Bernecker.

Snimanje osme sezone hvaljene i publici omiljene serije "Živi mrtvaci" zaustavljena je, a televizijska kuća AMC javlja da su ovu odluku  donijeli jer se na setu dogodila strašna tragedija.

Naime, kaskader John Bernecker tijekom snimanja jedne od scena teško se ozlijedio i hitno je odvezen u bolnicu u Atlantu. - John je talentirani kaskader i jako nam je žao što moramo izvijestiti javnost da se teško ozlijedio i zadobio teške ozljede. John je u bolnici, a naše misli su s s njim i s njegovom obitelji. - napisala je televizijska kuća AMC.

Prema neslužbenim informacijama John je pao s visine od deset metara i  udario je na betonsku površinu i njegovo stanje je kritično. Nije poznato hoće li se snimanje uopće nastaviti i zato se nagađa kako premijera neće biti održana uskoro. 

Komentara 3

Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
15:45 14.07.2017.

serija je počela zanimljivo, ali iz sezone u sezonu sve lošija, dosadnija i predvidljivija. Odustao sam od gledanja na polovici sedme sezone.

DE
deda1234
16:12 14.07.2017.

cudno da se kaskaderu tako nesto moze desit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije