Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
druga emisija dore

Žiri razočaran jer njihovi favoriti nisu ušli među prvih pet

dora (1)
Foto: HRT
1/10
29.01.2011.
u 23:03

Audiciju su uspješno prošli najmlađa natjecateljica, 19-godišnja zagrepčanka Doris Teur koja je pjevala pjesmu Natali Dizdar “Stop” i najstariji natjecatelj 46-godišnji pjevač međimurske etno glazbe Mirko Švenda - Žiga.

Druga emisija Dore dala je pet novih kandidata koji nastavljaju borbu za ulazak u veliko finale. Audiciju su uspješno prošli najmlađa, 19-godišnja Zagrepčanka Doris Teur koja je pjevala pjesmu Natali Dizdar “Stop”, i najstariji, 46-godišnji pjevač međimurske etnoglazbe Mirko Švenda Žiga, s osam albuma i nominacijom za Porin iza sebe.

Švenda je pjevao evergreen “Da li znaš da te volim”, što se pokazalo punim pogotkom jer je dobio najviše glasova. Od poznatijih imena dalje ide Saša Lozar, koji je simpatije gledatelja osvojio otpjevavši “Billie Jean”. Šansu da predstavljaju Hrvatsku na Eurosongu u Düsseldorfu i pjevaju pred više od 35 tisuća ljudi dobile su i Katica Marinović i Ana Eškinja, dok će šestog kandidata koji nastavlja dalje publika izabrati telefonskim glasanjem tijekom tjedna.

Vanna, Sandra Bagarić i Luka Nižetić, koji su komentirali nastupe, nisu krili da njihovi favoriti nisu među prvih pet.

– Publika nas nije dobro slušala – komentirala je Vanna.

Komentara 16

CH
chemica
23:48 29.01.2011.

A \"to\" netko zbilja gleda?

BI
bilikamen
23:53 29.01.2011.

U prvi mah sam pomislio da je to neka humoristička emisija, vidjevši voditeljski par. Dugo se nisam nasmijao makedoncima. Ovaj muški, kao da nema veze s mozgom a cura je potpuno izgubljena.

AN
antimafia
10:42 30.01.2011.

Kako su mi dobri ovi luzerski komentari ispod...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije